Du må deaktivere ad blocker før du handler

For at du skal få se alle tilbudene på denne siden, anbefaler vi at du deaktiverer ad blocker i nettleseren din. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette.

Du får tilbake:

Opptil 4.8% tilbake

 

Bubbleroom.no er en av nordens ledende nettbutikker og tilbyr et brett sortimang av prisgunstige og moteriktige klær, sko, accessoarer samt beautyprodukter for både menn og kvinner. Hos Bubbleroom finner man over 350 kjente varemerker og nyheter hver dag .

Les mer om butikkens vilkår her
Vær oppmerksom på at de aller fleste butikker rapporterer kjøpene til oss uten moms og frakt. Det betyr at du ikke vil få penger tilbake på den delen av kjøpssummen som er moms og frakt.
Shopping

Tilbud

Det finnes ingen aktuelle tilbud

Nå får du opptil 20% rabatt på utvalgte jakker
Opptil 20% rabatt på utvalgte jakker
Utløpsdato:
Kupong kode:
Handle nå
Nå får du 15% rabatt ved kjøp for minst NOK 100,-
Restriksjoner: Gjelder på første kjøp for nyregistrerte kunder. Kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Gjelder ikke: GANT, Guess, Isabel Marant, Juicy Couture, Micheal Michael Kors, The Marc Jacobs, UGG Australia, Zetterberg Couture
15% rabatt ved kjøp for minst NOK 100,-
Utløpsdato:
Kupong kode:
NEW21Q3
Handle nå

Betingelser

Sporingsinformasjon

  • Se ‘Vanlige spørsmål
    Pass på at du ikke har programmer installert som blokkerer informasjonskapsler eller annonser (for eksempel ad blockers).
  • Hvis du klikker på andre annonser eller rabattkuponger på ANDRE nettsider enn Fjordkraft Netthandel før du gjør ditt kjøp, vil vi ikke kunne spore ditt kjøp eller gi deg penger tilbake på din strømregning.
  • Mer informasjon om sporing

Informasjon

...
Regler for frakt og forsendelse
Varene sendes fra vårt lager innen 2-4 arbeidsdager og beregnes være framme mellom 3-9 arbeidsdager etter. Transportfirmaenes leveringstider kan variere beroende på hvilket område pakken skal leveres til.
Betalingsvilkår
Du kan betale med kort (Visa/Mastercard/Maestro), Delbetalning eller Faktura.
Returvilkår
Du har alltid rett til å angre din bestilling innen 14 dager, uten å oppgi noen grunn. Angrefristen regnes fra den datoen du mottok den siste varen/varene i din bestilling. Den enkleste måten å benytte din angrerett er å fylle ut returskjemaet som følger med i pakken din og returnere varene til oss. Hvis du velger å ikke benytte vårt returskjema kan du informere oss om ditt ønske om å angre din bestilling innen angrefristen er slutt ved å sende en melding til vår kundetjeneste: kundservice@bubbleroom.no hvis du ønsker å benytte angreretten. Du må oppgi ditt navn, din adresse samt kundenummer eller personnummer. Varen må returneres godt pakket, i god stand og i originalemballasjen.

Du er i ferd med å gå til en tredjeparts nettsted. Fjordkraft Netthandel har koblinger til tredjepartsforhandleres nettsteder. Fjordkraft eStore er ikke ansvarlig for disse nettstedene, og heller ikke for noen varer, opplysninger eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Bruk av, kjøp på og eventuelle personopplysninger du oppgir på disse nettstedene, vil være underlagt butikkens egne vilkår, som du også bør lese nøye. Merk at hvis du kjøper noe fra denne tredjeparten, godtar du at vi kan videreformidle kjøpsrelatert informasjon som du oppgir som en del av transaksjonen, som vi oppbevarer og bruker i samsvar med vilkår.

Har du en kampanjekode?

Registrer
Registrer den her før du handler.
Takk!
Vi har registrert din rabattkode.

Beklager, noe gikk galt - vi klarte ikke å registrere din kampanjekode. Forsøk igjen, eller gå videre til nettbutikken for å handle.
En Fjordkraft Netthandel kampanjekode er en unik kode utstedt av Fjordkraft som du benytter på Fjordkraft Netthandel. Dette er ikke det samme som en rabattkode eller en tilbudskode, som kommer fra hver enkelt nettbutikk.