Du må deaktivere ad blocker før du handler

For at du skal få se alle tilbudene på denne siden, anbefaler vi at du deaktiverer ad blocker i nettleseren din. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette.

Du får tilbake:

Opptil 4.8% tilbake

 

Byggmax sin idé er enkel, vi tilbyr byggevarer av god kvalitet til en lav pris, både til hjemmesnekrere og yrkesbyggere. Vi har mer enn 100 varehus i Norden, hvorav 68 i Sverige. Varehusene preges av selvbetjening, og som kunde plukker og laster du selv byggematerialene i vår drive-in. Som støtte og hjelp finner du rikelig med informasjon, instruksjon og inspirasjon på vår hjemmeside og i vår app. På varehusene finner du et populært basistilbud av produkter for å bygge, renovere og innrede huset ditt eller leiligheten din. Vår e-handel kompletterer varehusene våre gjennom å tilby et utvidet sortiment med ytterligere 1000-talls byggevarer som du som kunde enkelt kan bestille for levering hjem til deg. .

Les mer om butikkens vilkår her
Vær oppmerksom på at de aller fleste butikker rapporterer kjøpene til oss uten moms og frakt. Det betyr at du ikke vil få penger tilbake på den delen av kjøpssummen som er moms og frakt.
Shopping

Tilbud

Det finnes ingen aktuelle tilbud

Betingelser

Sporingsinformasjon

  • Se ‘Vanlige spørsmål
    Pass på at du ikke har programmer installert som blokkerer informasjonskapsler eller annonser (for eksempel ad blockers).
  • Hvis du klikker på andre annonser eller rabattkuponger på ANDRE nettsider enn Fjordkraft Netthandel før du gjør ditt kjøp, vil vi ikke kunne spore ditt kjøp eller gi deg penger tilbake på din strømregning.
  • Mer informasjon om sporing

Informasjon

...
Regler for frakt og forsendelse
Hvor lang leveringstid dine bestilte byggevarer har avhenger av om du har bestilt en butikk- eller en nettbutikkvare. På butikkvarer (som lagerføres i våre butikker) er leveringstiden normalt sett 1-3 virkedager ved bestilling innen kl. 12 på hverdager. Leveringstiden for nettbutikkvarer (varer som leveres fra vårt sentrallager eller direkte fra leverandør) varierer avhengig av produkttype, og fremgår på den respektive produktsiden. Vi gjør oppmerksom på at varer kjøpt på nettet ikke kan hentes i butikk.
Betalingsvilkår
Du kan betale med kort (Visa/Mastercard/Byggmax kort), collector Faktura eller collector Delbetalning.
Returvilkår
I våre butikker gjelder åpent kjøp i 30 dager mot fremvisning av kvitteringen. Virke og lister byttes/returneres ikke. For at du skal kunne returnere varen kreves det at varen skal være i uforandret stand, dvs. ubrukt og ikke ødelagt eller skadet. Varen skal være komplett, noe som innebærer at brutte emballasjer eller deler av varen ikke aksepteres som retur. Vennligst vær oppmerksom på at retur av nettbutikkvarer ikke kan skje i butikk. Ved returer av nettbutikkvarer, kontakt Byggmax kundeservice for mer informasjon. Ta vare på kvitteringen for garantivarer. Returer gjøres mot samme betalingsmiddel som kjøpet. For mer informasjon og hjelp, kontakt gjerne vår kundeservice på telefon: 85 449 977 (bare oppkoblingsavgift) eller send e-post: kundeservice@byggmax.no (svar i løpet 48 timer på hverdager).

Du er i ferd med å gå til en tredjeparts nettsted. Fjordkraft Netthandel har koblinger til tredjepartsforhandleres nettsteder. Fjordkraft eStore er ikke ansvarlig for disse nettstedene, og heller ikke for noen varer, opplysninger eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Bruk av, kjøp på og eventuelle personopplysninger du oppgir på disse nettstedene, vil være underlagt butikkens egne vilkår, som du også bør lese nøye. Merk at hvis du kjøper noe fra denne tredjeparten, godtar du at vi kan videreformidle kjøpsrelatert informasjon som du oppgir som en del av transaksjonen, som vi oppbevarer og bruker i samsvar med vilkår.

Har du en kampanjekode?

Registrer
Registrer den her før du handler.
Takk!
Vi har registrert din rabattkode.

Beklager, noe gikk galt - vi klarte ikke å registrere din kampanjekode. Forsøk igjen, eller gå videre til nettbutikken for å handle.
En Fjordkraft Netthandel kampanjekode er en unik kode utstedt av Fjordkraft som du benytter på Fjordkraft Netthandel. Dette er ikke det samme som en rabattkode eller en tilbudskode, som kommer fra hver enkelt nettbutikk.