Du må deaktivere ad blocker før du handler

For at du skal få se alle tilbudene på denne siden, anbefaler vi at du deaktiverer ad blocker i nettleseren din. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette.

Du får tilbake:

Opptil 6.4% tilbake

 

NordicFeel selger parfyme, hudpleie og hårpleie til priser godt under veiledende priser. Vi har Norges mest omfattende utvalg av parfymer. Vi har parfyme, sminke, hårpleie, hudpleie og giftset for ham og henne. Vi har merker som Hugo Boss, Prada, Escada, Gucci, Dolce & Gabbana, Christian Dior, Paris Hilton og mange flere. Alle produkter er garantert ekte og er godkjent til det europeiske markedet. .

Les mer om butikkens vilkår her
Vær oppmerksom på at de aller fleste butikker rapporterer kjøpene til oss uten moms og frakt. Det betyr at du ikke vil få penger tilbake på den delen av kjøpssummen som er moms og frakt.
Shopping

Tilbud

Det finnes ingen aktuelle tilbud

Nå får du 15% rabatt på makeup
Restriksjoner: Tilbudet kan ikke kombineres med andre kupongkoder eller kampanjer. Ikke gyldig på Sensai, Maria Åkerberg & Olaplex, Kenza
15% rabatt på makeup
Utløpsdato:
Kupong kode:
NFBOOST15
Handle nå

Betingelser

Sporingsinformasjon

  • Se ‘Vanlige spørsmål
    Pass på at du ikke har programmer installert som blokkerer informasjonskapsler eller annonser (for eksempel ad blockers).
  • Hvis du klikker på andre annonser eller rabattkuponger på ANDRE nettsider enn Fjordkraft Netthandel før du gjør ditt kjøp, vil vi ikke kunne spore ditt kjøp eller gi deg penger tilbake på din strømregning.
  • Mer informasjon om sporing

Informasjon

...
Regler for frakt og forsendelse
Varer som blir bestilt før 17.00 på hverdager sendes vanligvis samme dag. Hvis du har plassert en ordre på en kveld eller helg blir varene pakket og sendt til deg nestkommende hverdag. I tilfeller der et produkt må bestilles fra leverandør kan leveringstiden bli noe lengre, dette er da angitt på siden.
Betalingsvilkår
Du kan betale med kort (Visa/Mastercard), Klarna -Faktura eller Klarna -Delbetaling.
Returvilkår
Hos NordicFeel.no har våre kunder alltid rett til å heve kjøpet innen 14 dager etter at du har mottatt varene. Retten gjelder under forutsetning av produktet og emballasjen er intakt, det vil si at varen er uåpnet. Du som kunde står for returen. Vi vil refundere pengene dine innen 30 dager hvis du som forbruker hever kjøpet. Angreretten gjelder ikke badetøy og undertøy. Kontakt alltid vår kundeservice før du returnerer en vare, husk å oppgi kundenummer eller fakturanummer ved kontakt. Send mail til info@nordicfeel.no.

Du er i ferd med å gå til en tredjeparts nettsted. Fjordkraft Netthandel har koblinger til tredjepartsforhandleres nettsteder. Fjordkraft eStore er ikke ansvarlig for disse nettstedene, og heller ikke for noen varer, opplysninger eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Bruk av, kjøp på og eventuelle personopplysninger du oppgir på disse nettstedene, vil være underlagt butikkens egne vilkår, som du også bør lese nøye. Merk at hvis du kjøper noe fra denne tredjeparten, godtar du at vi kan videreformidle kjøpsrelatert informasjon som du oppgir som en del av transaksjonen, som vi oppbevarer og bruker i samsvar med vilkår.

Har du en kampanjekode?

Registrer
Registrer den her før du handler.
Takk!
Vi har registrert din rabattkode.

Beklager, noe gikk galt - vi klarte ikke å registrere din kampanjekode. Forsøk igjen, eller gå videre til nettbutikken for å handle.
En Fjordkraft Netthandel kampanjekode er en unik kode utstedt av Fjordkraft som du benytter på Fjordkraft Netthandel. Dette er ikke det samme som en rabattkode eller en tilbudskode, som kommer fra hver enkelt nettbutikk.