Du må deaktivere ad blocker før du handler

For at du skal få se alle tilbudene på denne siden, anbefaler vi at du deaktiverer ad blocker i nettleseren din. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette.

Du får tilbake:

Opptil 6.4% tilbake

 

Velkommen til Nordens største underholdningsbutikk på nettet. Vi tilbyr deg det beste av musikk, film, spill, bøker og hjemmeelektronikk på dine vilkår, det har vi gjort siden starten i 1999. Vårt musikksortiment består av CD-plater og nedlastinger som du kan prøvelytte. Du kan kjøpe eller leie DVD-filmer, eller leie bredbåndsfilm. Når du handler hos CDON.COM ønsker vi å gi deg morsom og spennende opplevelse. Følgende produkter gir ikke penger tilbake: gavekort, mobilabonnement, snus (tobakk), frakt, tilleggstjenester og legemidler .

Les mer om butikkens vilkår her
Vær oppmerksom på at de aller fleste butikker rapporterer kjøpene til oss uten moms og frakt. Det betyr at du ikke vil få penger tilbake på den delen av kjøpssummen som er moms og frakt.
Shopping

Tilbud

Det finnes ingen aktuelle tilbud

Betingelser

For å få penger tilbake for kjøpet ditt gjennom Fjordkraft må du betale for varen på nettsiden

Sporingsinformasjon

  • Se ‘Vanlige spørsmål
    Pass på at du ikke har programmer installert som blokkerer informasjonskapsler eller annonser (for eksempel ad blockers).
  • Hvis du klikker på andre annonser eller rabattkuponger på ANDRE nettsider enn Fjordkraft Netthandel før du gjør ditt kjøp, vil vi ikke kunne spore ditt kjøp eller gi deg penger tilbake på din strømregning.
  • Mer informasjon om sporing

Informasjon

...
Regler for frakt og forsendelse
Leveringstiden er vanligvis 1-3 eller 4-6 arbeidsdager fra bestillingsdatoen, se info for hvert enkelt produkt. Den korte leveringstiden gjelder for de produkter vi har på lager. Produkter som må bestilles tar ytterligere noen dager å levere. Har produktene du vil bestille ulike leveringstider, og du ønsker å motta varene med kort leveringstid først, bør du gjøre to separate bestillinger. fraktavgift går fra 29kr - 799kr.
Betalingsvilkår
Du kan enten betale med Faktura, Klarna Konto eller Kredittkort (Visa/Mastercard).
Returvilkår
Som kunde av CDON.COM har du rett til å heve et kjøp, eller en vesentlig del av det, innen 14 dager fra datoen du mottok leveransen. Ta alltid kontakt med vår kundeservice før du returnerer produktet. Meldingen skal inneholde følgende opplysninger: 1) ordrenummer 2) fakturanummer 3) tittel på produktet du ønsker å sende tilbake. For å få returen godkjent, må det returnerte produktet være i samme stand som når du mottog det. Produktet skal pakkes i original emballasje med tilhørende indre emballasje, sammen med eventuelle tilbehør. Sett ingen adresse etikett direkte på emballasjen, i stedet legger du original emballasjen i en annen eske. Returner produktet sammen med fakturaen (eller en kopi av fakturaen, frem og bakside). Glem ikke å fylle ut årsaken til returen på baksiden av fakturaen. Du må selv betale returporto. Returen kan ikke sendes som postoppkrav. Ta vare på innleveringskvitteringen - Legg merke til at det er du som er ansvarlig for returen!.

Du er i ferd med å gå til en tredjeparts nettsted. Fjordkraft Netthandel har koblinger til tredjepartsforhandleres nettsteder. Fjordkraft eStore er ikke ansvarlig for disse nettstedene, og heller ikke for noen varer, opplysninger eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Bruk av, kjøp på og eventuelle personopplysninger du oppgir på disse nettstedene, vil være underlagt butikkens egne vilkår, som du også bør lese nøye. Merk at hvis du kjøper noe fra denne tredjeparten, godtar du at vi kan videreformidle kjøpsrelatert informasjon som du oppgir som en del av transaksjonen, som vi oppbevarer og bruker i samsvar med vilkår.

Har du en kampanjekode?

Registrer
Registrer den her før du handler.
Takk!
Vi har registrert din rabattkode.

Beklager, noe gikk galt - vi klarte ikke å registrere din kampanjekode. Forsøk igjen, eller gå videre til nettbutikken for å handle.
En Fjordkraft Netthandel kampanjekode er en unik kode utstedt av Fjordkraft som du benytter på Fjordkraft Netthandel. Dette er ikke det samme som en rabattkode eller en tilbudskode, som kommer fra hver enkelt nettbutikk.