Du må deaktivere ad blocker før du handler

For at du skal få se alle tilbudene på denne siden, anbefaler vi at du deaktiverer ad blocker i nettleseren din. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette.

Du får tilbake:

Opptil 7.2% tilbake

 

Lensit har som markedsstrategi å selge anerkjente originale linser til Norges billigste priser. Lensit.no AS eies 100 % av Arealutvikling Holding AS og har gjennom dette eierskapet en svært god egenkapital som gir oss mulighet til å gjennomføre en ambisiøs og seriøs satsing. Ved å tilby lave priser, enkel bestilling, rask levering og en trygg handel har vi etablert oss som den største norskeide aktøren i markedet. Vi sender fra Norges største linselager, og kan derfor sende raskt hjem til kundene våre. Vi ønsker deg velkommen som kunde! .

Les mer om butikkens vilkår her
Vær oppmerksom på at de aller fleste butikker rapporterer kjøpene til oss uten moms og frakt. Det betyr at du ikke vil få penger tilbake på den delen av kjøpssummen som er moms og frakt.
Shopping

Tilbud

Det finnes ingen aktuelle tilbud

Betingelser

Sporingsinformasjon

  • Se ‘Vanlige spørsmål
    Pass på at du ikke har programmer installert som blokkerer informasjonskapsler eller annonser (for eksempel ad blockers).
  • Hvis du klikker på andre annonser eller rabattkuponger på ANDRE nettsider enn Fjordkraft Netthandel før du gjør ditt kjøp, vil vi ikke kunne spore ditt kjøp eller gi deg penger tilbake på din strømregning.
  • Mer informasjon om sporing

Informasjon

...
Regler for frakt og forsendelse
Leveringstid 1-7 virkedager.
Betalingsvilkår
Du kan betale med kort (Visa/Mastercard), Delbetaling eller Faktura.
Returvilkår
Når du handler hos Lensit har du 90 dagers full returrett dersom produktesken er i uåpnet original innpakning og ikke skadet. Legg ved kjøpers personopplysninger, samt grunnen til returen og oppgi om varen skal byttes eller om pengene ønskes tilbakebetalt. Husk å legg ved kontonummer dersom pengene skal overføres til konto. Kontakt kundeservice på tlf. 800 56 099 eller kundeservice@lensit.no om du har spørsmål. Hvis du som kunde gjør en heving av kjøpet har du rett til å få tilbakebetalt hele kjøpsbeløpet inklusive frakt innen 14 dager. Regelen gjelder fra den dag Lensit.no mottok henvendelsen. Legg ved kontonummeret når varene returneres. Varene skal sendes tilbake med vanlig B-post.

Du er i ferd med å gå til en tredjeparts nettsted. Fjordkraft Netthandel har koblinger til tredjepartsforhandleres nettsteder. Fjordkraft eStore er ikke ansvarlig for disse nettstedene, og heller ikke for noen varer, opplysninger eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Bruk av, kjøp på og eventuelle personopplysninger du oppgir på disse nettstedene, vil være underlagt butikkens egne vilkår, som du også bør lese nøye. Merk at hvis du kjøper noe fra denne tredjeparten, godtar du at vi kan videreformidle kjøpsrelatert informasjon som du oppgir som en del av transaksjonen, som vi oppbevarer og bruker i samsvar med vilkår.

Har du en kampanjekode?

Registrer
Registrer den her før du handler.
Takk!
Vi har registrert din rabattkode.

Beklager, noe gikk galt - vi klarte ikke å registrere din kampanjekode. Forsøk igjen, eller gå videre til nettbutikken for å handle.
En Fjordkraft Netthandel kampanjekode er en unik kode utstedt av Fjordkraft som du benytter på Fjordkraft Netthandel. Dette er ikke det samme som en rabattkode eller en tilbudskode, som kommer fra hver enkelt nettbutikk.