Du må deaktivere ad blocker før du handler

For at du skal få se alle tilbudene på denne siden, anbefaler vi at du deaktiverer ad blocker i nettleseren din. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette.

Du får tilbake:

Opptil 3.6% tilbake

 

Ved å være prisverdige, innovative og moderne har LensWay blitt Europas største onlinebutikk innen kontaktlinser og briller. Helt fra begynnelsen år 2000 har vi med stor besluttsomhet strebet etter å vise at kvalitet ikke behøver å koste skjorta. Med våre raske leveranser og gunstige priser har vi også ledet markedsutviklingen av kontaktlinser og briller i en mer rettferdig og ærlig retning .

Les mer om butikkens vilkår her
Vær oppmerksom på at de aller fleste butikker rapporterer kjøpene til oss uten moms og frakt. Det betyr at du ikke vil få penger tilbake på den delen av kjøpssummen som er moms og frakt.
Shopping

Tilbud

Det finnes ingen aktuelle tilbud

Betingelser

Sporingsinformasjon

  • Se ‘Vanlige spørsmål
    Pass på at du ikke har programmer installert som blokkerer informasjonskapsler eller annonser (for eksempel ad blockers).
  • Hvis du klikker på andre annonser eller rabattkuponger på ANDRE nettsider enn Fjordkraft Netthandel før du gjør ditt kjøp, vil vi ikke kunne spore ditt kjøp eller gi deg penger tilbake på din strømregning.
  • Mer informasjon om sporing

Informasjon

...
Regler for frakt og forsendelse
Vi sender alltid forsendelsene våre med A-post for raskest mulig levering. Leveringstidene kan imidlertid variere ut fra om produktene finnes på lager eller ikke. Du kan alltid få informasjon om leveringstiden for akkurat din bestilling på kassesiden eller fra kundeservice.
Betalingsvilkår
Du kan betale med kort (Visa/Mastercard), eller Faktura.
Returvilkår
Ingen handel er avsluttet før du har godkjent produktene dine. Vi vil at du skal være fornøyd med din ordre. Ifølge loven har du som forbruker 14 dagers angrerett fra du har mottatt varene, uten å måtte oppgi noen spesiell grunn. Men for at du skal være helt trygg når du handler hos oss, gir vi deg opptil 3 måneders åpent kjøp. Dette gjelder ved kjøp av kontaktlinser, solbriller og optiske briller. Ved retur står LensWay for fraktkostnaden.

Du er i ferd med å gå til en tredjeparts nettsted. Fjordkraft Netthandel har koblinger til tredjepartsforhandleres nettsteder. Fjordkraft eStore er ikke ansvarlig for disse nettstedene, og heller ikke for noen varer, opplysninger eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Bruk av, kjøp på og eventuelle personopplysninger du oppgir på disse nettstedene, vil være underlagt butikkens egne vilkår, som du også bør lese nøye. Merk at hvis du kjøper noe fra denne tredjeparten, godtar du at vi kan videreformidle kjøpsrelatert informasjon som du oppgir som en del av transaksjonen, som vi oppbevarer og bruker i samsvar med vilkår.

Har du en kampanjekode?

Registrer
Registrer den her før du handler.
Takk!
Vi har registrert din rabattkode.

Beklager, noe gikk galt - vi klarte ikke å registrere din kampanjekode. Forsøk igjen, eller gå videre til nettbutikken for å handle.
En Fjordkraft Netthandel kampanjekode er en unik kode utstedt av Fjordkraft som du benytter på Fjordkraft Netthandel. Dette er ikke det samme som en rabattkode eller en tilbudskode, som kommer fra hver enkelt nettbutikk.