Du må deaktivere ad blocker før du handler

For at du skal få se alle tilbudene på denne siden, anbefaler vi at du deaktiverer ad blocker i nettleseren din. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette.

Du får tilbake:

Opptil 3.2% tilbake

 

Nelly.com (tidligere Nelly.se) ble startet i "postordrebyen" Borås i 2004. Juridisk navn er NLY Scandinavia AB. Nelly.com er en nettbutikk med fokus på mote og skjønnhet. Totalt har Nelly.com over 850 forskjellige merker i sortimentet, og målgruppen er i hovedsak menn og kvinner mellom 18-35 år. .

Les mer om butikkens vilkår her
Vær oppmerksom på at de aller fleste butikker rapporterer kjøpene til oss uten moms og frakt. Det betyr at du ikke vil få penger tilbake på den delen av kjøpssummen som er moms og frakt.
Shopping

Tilbud

Betingelser

Sporingsinformasjon

  • Se ‘Vanlige spørsmål
    Pass på at du ikke har programmer installert som blokkerer informasjonskapsler eller annonser (for eksempel ad blockers).
  • Hvis du klikker på andre annonser eller rabattkuponger på ANDRE nettsider enn Fjordkraft Netthandel før du gjør ditt kjøp, vil vi ikke kunne spore ditt kjøp eller gi deg penger tilbake på din strømregning.
  • Mer informasjon om sporing

Informasjon

...
Regler for frakt og forsendelse
Leveransetid for standardleveranse er 2-6 arbeidsdager, regnet fra dagen etter du la inn din bestilling. Hvis pakken får plass i din postkasse, leveres den først og fremst der. Får den ikke plass i din postkasse, henter du pakken hos ditt lokale postkontor, og du får da en sms-hentemelding til ditt registrerte mobilnummer. Du kan spore din pakke på posten.no ved å søke på kollinummer.
Betalingsvilkår
Du kan betale med kort (Visa/Mastercard/American Express), PayPal, Delbetaling eller Faktura.
Returvilkår
Var ikke varen slik du hadde forventet deg, eller vil du bytte størrelse? Her finner du informasjon om hva som skjer når du har sendt din ordre tilbake eller foretatt et bytte. Husk at du har 14 dager på å bestemme deg om du vil bytte dine produkter, regnet fra og med du mottok din pakke. Husk at det er du som kunde som har ansvaret for returen fram til vi har mottatt og registrert den, så ta alltid vare på din kvittering for innlevering. I blant kan det ta opptil 14 dager for en retur å komme til oss, og behandles på vårt lager.

Du er i ferd med å gå til en tredjeparts nettsted. Fjordkraft Netthandel har koblinger til tredjepartsforhandleres nettsteder. Fjordkraft eStore er ikke ansvarlig for disse nettstedene, og heller ikke for noen varer, opplysninger eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Bruk av, kjøp på og eventuelle personopplysninger du oppgir på disse nettstedene, vil være underlagt butikkens egne vilkår, som du også bør lese nøye. Merk at hvis du kjøper noe fra denne tredjeparten, godtar du at vi kan videreformidle kjøpsrelatert informasjon som du oppgir som en del av transaksjonen, som vi oppbevarer og bruker i samsvar med vilkår.

Har du en kampanjekode?

Registrer
Registrer den her før du handler.
Takk!
Vi har registrert din rabattkode.

Beklager, noe gikk galt - vi klarte ikke å registrere din kampanjekode. Forsøk igjen, eller gå videre til nettbutikken for å handle.
En Fjordkraft Netthandel kampanjekode er en unik kode utstedt av Fjordkraft som du benytter på Fjordkraft Netthandel. Dette er ikke det samme som en rabattkode eller en tilbudskode, som kommer fra hver enkelt nettbutikk.