Du må deaktivere ad blocker før du handler

For at du skal få se alle tilbudene på denne siden, anbefaler vi at du deaktiverer ad blocker i nettleseren din. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette.

Du får tilbake:

Opptil 4.48% tilbake

 

Glassoginterior.no ble etablert i 2006 og er i dag den nettbutikken i sitt segment som er størst i Norge. Du finner merker som f.eks. Alessi, Design House, Eva Solo, Hardangerbestikk, Hadeland Glassverk, Holmegaard, Kitchen Aid, Poul Pava, Smeg, Vipp, Wedgwood, Wik & Walsøe og mange flere .

Les mer om butikkens vilkår her
Vær oppmerksom på at de aller fleste butikker rapporterer kjøpene til oss uten moms og frakt. Det betyr at du ikke vil få penger tilbake på den delen av kjøpssummen som er moms og frakt.
Shopping

Tilbud

Det finnes ingen aktuelle tilbud

Betingelser

Sporingsinformasjon

  • Se ‘Vanlige spørsmål
    Pass på at du ikke har programmer installert som blokkerer informasjonskapsler eller annonser (for eksempel ad blockers).
  • Hvis du klikker på andre annonser eller rabattkuponger på ANDRE nettsider enn Fjordkraft Netthandel før du gjør ditt kjøp, vil vi ikke kunne spore ditt kjøp eller gi deg penger tilbake på din strømregning.
  • Mer informasjon om sporing

Informasjon

...
Regler for frakt og forsendelse
Ordre vil normalt bli sendt fra oss innen 1-3 arbeidsdager. Hvis dette tar lengre tid, vil du bli informert om dette.
Betalingsvilkår
Du kan betale med kort (Visa/Mastercard), Klarna -Delbetalning eller Klarna -Faktura.
Returvilkår
Hos oss har du 30 dager angrerett på varen(e) du kjøper. Det eneste vi setter som krav er at varen(e) leveres tilbake til oss i originalemballasje og i samme stand som når den ble sendt fra oss I forbindelse med julen får du 30 dagers angrerett fra 24 desember. Det eneste vi krever er at varen kommer tilbake til oss i original emballasje og samme stand. Kunden må selv betale frakten tilbake til oss! Nb! Når det gjelder tapeter og stoffer gir vi ikke angrerett. Grunnen til dette er at du kan få tilsendt tapet/stoff prøver hjem til deg. Vi mener våre kunder derfor kan få se, ta på og inspisere produktet før det kjøpes. Les mer om det å bestille prøver i kategorien for slike produkter.

Du er i ferd med å gå til en tredjeparts nettsted. Fjordkraft Netthandel har koblinger til tredjepartsforhandleres nettsteder. Fjordkraft eStore er ikke ansvarlig for disse nettstedene, og heller ikke for noen varer, opplysninger eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Bruk av, kjøp på og eventuelle personopplysninger du oppgir på disse nettstedene, vil være underlagt butikkens egne vilkår, som du også bør lese nøye. Merk at hvis du kjøper noe fra denne tredjeparten, godtar du at vi kan videreformidle kjøpsrelatert informasjon som du oppgir som en del av transaksjonen, som vi oppbevarer og bruker i samsvar med vilkår.

Har du en kampanjekode?

Registrer
Registrer den her før du handler.
Takk!
Vi har registrert din rabattkode.

Beklager, noe gikk galt - vi klarte ikke å registrere din kampanjekode. Forsøk igjen, eller gå videre til nettbutikken for å handle.
En Fjordkraft Netthandel kampanjekode er en unik kode utstedt av Fjordkraft som du benytter på Fjordkraft Netthandel. Dette er ikke det samme som en rabattkode eller en tilbudskode, som kommer fra hver enkelt nettbutikk.