Du må deaktivere ad blocker før du handler

For at du skal få se alle tilbudene på denne siden, anbefaler vi at du deaktiverer ad blocker i nettleseren din. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette.

Du får tilbake:

Opptil 11.2% tilbake

 

Vi fører smykker og tilbehør til dame, barn og herre fra velkjente merker som Cecilie Melli, Celine Engelstad, DYRBERG/KERN, EDBLAD, COOEE DESIGN, SNÖ of Sweden, Arts & Crafts, PILGRIM, m. flere. Målsetningen vår er å tilby våre kunder en unik, trygg og inspirerende shoppingopplevelse online Vi har et bredt utvalg av moteriktige smykker og tilbehør som kan brukes både til hverdags og fest. Vi etterstreber å tilby noe for alle og siden oppstarten i 2010 arbeider vi kontinuerlig med å utvikle Jewelbox.no videre. .

Les mer om butikkens vilkår her
Vær oppmerksom på at de aller fleste butikker rapporterer kjøpene til oss uten moms og frakt. Det betyr at du ikke vil få penger tilbake på den delen av kjøpssummen som er moms og frakt.
Shopping

Tilbud

Det finnes ingen aktuelle tilbud

Betingelser

Sporingsinformasjon

  • Se ‘Vanlige spørsmål
    Pass på at du ikke har programmer installert som blokkerer informasjonskapsler eller annonser (for eksempel ad blockers).
  • Hvis du klikker på andre annonser eller rabattkuponger på ANDRE nettsider enn Fjordkraft Netthandel før du gjør ditt kjøp, vil vi ikke kunne spore ditt kjøp eller gi deg penger tilbake på din strømregning.
  • Mer informasjon om sporing

Informasjon

...
Regler for frakt og forsendelse
Leveringstid 1-3 arbeidsdager.
Betalingsvilkår
Du kan betale med kort (Visa/Mastercard), Klarna -Konto eller Klarna -Faktura.
Returvilkår
Du har full retur- og bytterett i inntil 30 dager fra du mottar varen, forutsatt at du ikke har benyttet varen og at den returneres i uskadet stand. Det viktigste for oss er at du er 100% fornøyd med handelen. Du kan altså prøve varen for å se om den passer deg, ellers får du pengene tilbake! I forbindelse med julen tilbyr Jewelbox.no bytterett fra 1 november til 31 januar 2016. Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på og originalemballasjen må også legges ved.

Du er i ferd med å gå til en tredjeparts nettsted. Fjordkraft Netthandel har koblinger til tredjepartsforhandleres nettsteder. Fjordkraft eStore er ikke ansvarlig for disse nettstedene, og heller ikke for noen varer, opplysninger eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Bruk av, kjøp på og eventuelle personopplysninger du oppgir på disse nettstedene, vil være underlagt butikkens egne vilkår, som du også bør lese nøye. Merk at hvis du kjøper noe fra denne tredjeparten, godtar du at vi kan videreformidle kjøpsrelatert informasjon som du oppgir som en del av transaksjonen, som vi oppbevarer og bruker i samsvar med vilkår.

Har du en kampanjekode?

Registrer
Registrer den her før du handler.
Takk!
Vi har registrert din rabattkode.

Beklager, noe gikk galt - vi klarte ikke å registrere din kampanjekode. Forsøk igjen, eller gå videre til nettbutikken for å handle.
En Fjordkraft Netthandel kampanjekode er en unik kode utstedt av Fjordkraft som du benytter på Fjordkraft Netthandel. Dette er ikke det samme som en rabattkode eller en tilbudskode, som kommer fra hver enkelt nettbutikk.