Du må deaktivere ad blocker før du handler

For at du skal få se alle tilbudene på denne siden, anbefaler vi at du deaktiverer ad blocker i nettleseren din. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette.

Du får tilbake:

Opptil 8.4% tilbake

 

MANI ble etablert i 2010 og drives av folk som er lidenskapelig opptatt av sko og mote. Dette er en norskeid skokjede som i dag har 23 butikker og 200 ansatte i Norge, og 1. mars 2016 åpnet de nettbutikk. De ønsker å fremstå som et friskere alternativ med høy mote-grad, men også med behovsrelaterte produkter. MANI skal appellere til den moderne familien som en fullsortiment skobutikk med kjente merkevarer og egne varer. .

Les mer om butikkens vilkår her
Vær oppmerksom på at de aller fleste butikker rapporterer kjøpene til oss uten moms og frakt. Det betyr at du ikke vil få penger tilbake på den delen av kjøpssummen som er moms og frakt.
Shopping

Betingelser

Sporingsinformasjon

  • Se ‘Vanlige spørsmål
    Pass på at du ikke har programmer installert som blokkerer informasjonskapsler eller annonser (for eksempel ad blockers).
  • Hvis du klikker på andre annonser eller rabattkuponger på ANDRE nettsider enn Fjordkraft Netthandel før du gjør ditt kjøp, vil vi ikke kunne spore ditt kjøp eller gi deg penger tilbake på din strømregning.
  • Mer informasjon om sporing

Informasjon

...
Regler for frakt og forsendelse
Leveringstid er 1-3 arbeidsdager.
Betalingsvilkår
Du kan betale med kort (Visa/Mastercard/Maestro), eller PayPal.
Returvilkår
Angrerettloven gir deg rett til å angre på ditt kjøp. Angrerett forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen, gir oss melding om at du ønsker å benytte angrefristen. Pakken skal deretter sendes oss eller leveres i butikk innen 14 dager. Du må bære kostnadene ved å returnere varene og vi har etablert et fast gebyr på 95,- for dette. Gebyret vil bli fratrukket i returoppgjøret ditt. Velger du å levere varen til en Mani butikk slipper du dette gebyret. Ved angrerett må produktet returneres i samme stand som da du mottok produktet. Det er vedlagt angrerettskjema og opplysninger om angrerett i forsendelsen.

Du er i ferd med å gå til en tredjeparts nettsted. Fjordkraft Netthandel har koblinger til tredjepartsforhandleres nettsteder. Fjordkraft eStore er ikke ansvarlig for disse nettstedene, og heller ikke for noen varer, opplysninger eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Bruk av, kjøp på og eventuelle personopplysninger du oppgir på disse nettstedene, vil være underlagt butikkens egne vilkår, som du også bør lese nøye. Merk at hvis du kjøper noe fra denne tredjeparten, godtar du at vi kan videreformidle kjøpsrelatert informasjon som du oppgir som en del av transaksjonen, som vi oppbevarer og bruker i samsvar med vilkår.

Har du en kampanjekode?

Registrer
Registrer den her før du handler.
Takk!
Vi har registrert din rabattkode.

Beklager, noe gikk galt - vi klarte ikke å registrere din kampanjekode. Forsøk igjen, eller gå videre til nettbutikken for å handle.
En Fjordkraft Netthandel kampanjekode er en unik kode utstedt av Fjordkraft som du benytter på Fjordkraft Netthandel. Dette er ikke det samme som en rabattkode eller en tilbudskode, som kommer fra hver enkelt nettbutikk.