Du må deaktivere ad blocker før du handler

For at du skal få se alle tilbudene på denne siden, anbefaler vi at du deaktiverer ad blocker i nettleseren din. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette.

Du får tilbake:

Opptil 0.8% tilbake

 

The Microsoft Store er den offisielle online butikken for Microsoft, verdens ledende leverandør av software produkter, spill og verktøy for utvikling. Det brede spekteret tilgjengelig fra Microsoft Store inkluderer topp selgere som Office og Windows. I tillegg til det brede utvalget av produkter, har Microsoft Store også en rekke attraktive tilbud. Microsoft Store operer i mer enn 20 land og tilbyr et bredt spekter av Microsoft-produkter, inkludert programvare og maskinvarer og spillprodukter. Programvaren er tilgjengelig både som fysisk og nedlastbart innhold. .

Les mer om butikkens vilkår her
Vær oppmerksom på at de aller fleste butikker rapporterer kjøpene til oss uten moms og frakt. Det betyr at du ikke vil få penger tilbake på den delen av kjøpssummen som er moms og frakt.
Shopping

Betingelser

Sporingsinformasjon

  • Se ‘Vanlige spørsmål
    Pass på at du ikke har programmer installert som blokkerer informasjonskapsler eller annonser (for eksempel ad blockers).
  • Hvis du klikker på andre annonser eller rabattkuponger på ANDRE nettsider enn Fjordkraft Netthandel før du gjør ditt kjøp, vil vi ikke kunne spore ditt kjøp eller gi deg penger tilbake på din strømregning.
  • Mer informasjon om sporing

Informasjon

...
Regler for frakt og forsendelse
Nedlastbare elementer vil bli gjort tilgjengelig umiddelbart etter kjøpet. Fysiske / ikke-nedlastbare produkter sendes mandag til fredag i løpet av arbeidsdagen og leveres i henhold til leveringsalternativene, kostnadene og leveringstidene oppført nedenfor. Forhåndsbestillinger vil bli sendt eller bli gjort tilgjengelig for nedlasting i henhold til lanseringsdatoen og levert i henhold til det som er oppført. Leveringstid innen 5-7 virkedager.
Betalingsvilkår
Betal med: Kredittkort/Bankkort (Visa/Mastercard, Eurocard eller American Express) eller PayPal.
Returvilkår
Flere detaljer om Microsoft Stores fulle returpolicy får du her og er fastsatt i vilkårene for bruk og salg. Returpolicyen tilbys i tillegg til de juridiske garantier eller annen lovbestemt returrett som du måtte ha (se avsnittet om produktgaranti nedenfor).Underlagt våre returvilkår, kan du trekke deg fra kjøpskontrakten og be om refundering innen tretti (30) kalenderdager uten å oppgi noen grunn. Returperioden utløper etter tretti (30) kalenderdager. Hvis du har en lengre angrerettsperiode under lovgivningen i ditt land, vil denne gjelde. For å benytte deg av angrefristen, må du informere oss før angrerettsperioden utløper. Kontakt oss ved å ringe kundeservicenummeret som du finner på siden Salg og kundestøtte for å varsle oss om beslutningen din, og for å igangsette angrerettsprosessen.

Du er i ferd med å gå til en tredjeparts nettsted. Fjordkraft Netthandel har koblinger til tredjepartsforhandleres nettsteder. Fjordkraft eStore er ikke ansvarlig for disse nettstedene, og heller ikke for noen varer, opplysninger eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Bruk av, kjøp på og eventuelle personopplysninger du oppgir på disse nettstedene, vil være underlagt butikkens egne vilkår, som du også bør lese nøye. Merk at hvis du kjøper noe fra denne tredjeparten, godtar du at vi kan videreformidle kjøpsrelatert informasjon som du oppgir som en del av transaksjonen, som vi oppbevarer og bruker i samsvar med vilkår.

Har du en kampanjekode?

Registrer
Registrer den her før du handler.
Takk!
Vi har registrert din rabattkode.

Beklager, noe gikk galt - vi klarte ikke å registrere din kampanjekode. Forsøk igjen, eller gå videre til nettbutikken for å handle.
En Fjordkraft Netthandel kampanjekode er en unik kode utstedt av Fjordkraft som du benytter på Fjordkraft Netthandel. Dette er ikke det samme som en rabattkode eller en tilbudskode, som kommer fra hver enkelt nettbutikk.