Du må deaktivere ad blocker før du handler

For at du skal få se alle tilbudene på denne siden, anbefaler vi at du deaktiverer ad blocker i nettleseren din. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette.

Du får tilbake:

Opptil 8% tilbake

 

En opplevelsesportal med formidling og salg av opplevelser fra hele Norge. Vi formidler opplevelsene for norske opplevelsesleverandører og selger opplevelsesbilletter for deres opplevelser. En enkel og rask måte å finne opplevelser til deg selv eller som opplevelsesgave .

Les mer om butikkens vilkår her
Vær oppmerksom på at de aller fleste butikker rapporterer kjøpene til oss uten moms og frakt. Det betyr at du ikke vil få penger tilbake på den delen av kjøpssummen som er moms og frakt.
Shopping

Tilbud

Det finnes ingen aktuelle tilbud

Betingelser

Sporingsinformasjon

  • Se ‘Vanlige spørsmål
    Pass på at du ikke har programmer installert som blokkerer informasjonskapsler eller annonser (for eksempel ad blockers).
  • Hvis du klikker på andre annonser eller rabattkuponger på ANDRE nettsider enn Fjordkraft Netthandel før du gjør ditt kjøp, vil vi ikke kunne spore ditt kjøp eller gi deg penger tilbake på din strømregning.
  • Mer informasjon om sporing

Informasjon

...
Regler for frakt og forsendelse
Når du har valgt og betalt for en opplevelse, får du deretter opplevelsesbeviset/gavekortet tilsendt via e-post eller per post. Har du ikke mottatt posten, bør du først og fremst undersøke om den har havnet i mappen for uønskede e-poster. Om du ikke klarer å finne den der, kontakt oss på info@duglemmerdetaldrig.dk. Gjerne kontakt oss på samme e-post adresse om opplevelsesbeviset du bestilte ikke er levert til den angitte postadresse. Kontroller så raskt som mulig om innholdet av e-posten og opplevelsesbeviset stemmer overens med ordredetaljer og ordrebekreftelsen. Ansvaret for opplevelsesbeviset blir overført til deg som forbruker på det tidspunkt du har mottatt beviset på e-post.
Betalingsvilkår
Du kan betale med kort (Visa/Mastercard/Maestro/Visa Electron).
Returvilkår
Opplevelsesbeviset er gyldig opp til 24 måneder (men mindre noe annet er angitt) etter kjøpsdatoen. Det er fri bytterett til andre opplevelser i samme gyldighetsperiode. Du kan angre ditt kjøp hos TrueStory.no opp mot 14 dager etter kjøpsdatoen (per e-post eller post).

Du er i ferd med å gå til en tredjeparts nettsted. Fjordkraft Netthandel har koblinger til tredjepartsforhandleres nettsteder. Fjordkraft eStore er ikke ansvarlig for disse nettstedene, og heller ikke for noen varer, opplysninger eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Bruk av, kjøp på og eventuelle personopplysninger du oppgir på disse nettstedene, vil være underlagt butikkens egne vilkår, som du også bør lese nøye. Merk at hvis du kjøper noe fra denne tredjeparten, godtar du at vi kan videreformidle kjøpsrelatert informasjon som du oppgir som en del av transaksjonen, som vi oppbevarer og bruker i samsvar med vilkår.

Har du en kampanjekode?

Registrer
Registrer den her før du handler.
Takk!
Vi har registrert din rabattkode.

Beklager, noe gikk galt - vi klarte ikke å registrere din kampanjekode. Forsøk igjen, eller gå videre til nettbutikken for å handle.
En Fjordkraft Netthandel kampanjekode er en unik kode utstedt av Fjordkraft som du benytter på Fjordkraft Netthandel. Dette er ikke det samme som en rabattkode eller en tilbudskode, som kommer fra hver enkelt nettbutikk.