Du må deaktivere ad blocker før du handler

For at du skal få se alle tilbudene på denne siden, anbefaler vi at du deaktiverer ad blocker i nettleseren din. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette.

Du får tilbake:

Opptil kr68.00 tilbake

 

Beconfident vil gjøre mennesker mer selvsikre gjennom et hvitere smil og renere hud. Vi har testvinnende tannbleking for de som vil bleke tennene hjemme, samt svenskproduserte hudpleieprodukter og et unik aknesortiment utviklet etter 20 års forskning på Lunds Universitet. Vi kompromisser hverken med kvalitet eller sikkerhet. De leverandører vi jobber sammen med er godkjent i henhold til de lover og regler som gjelder og vi stiller til og med krav om ISO-sertifisering. Vi tar ditt smil på alvor .

Les mer om butikkens vilkår her
Vær oppmerksom på at de aller fleste butikker rapporterer kjøpene til oss uten moms og frakt. Det betyr at du ikke vil få penger tilbake på den delen av kjøpssummen som er moms og frakt.
Shopping

Tilbud

Det finnes ingen aktuelle tilbud

Betingelser

Sporingsinformasjon

  • Se ‘Vanlige spørsmål
    Pass på at du ikke har programmer installert som blokkerer informasjonskapsler eller annonser (for eksempel ad blockers).
  • Hvis du klikker på andre annonser eller rabattkuponger på ANDRE nettsider enn Fjordkraft Netthandel før du gjør ditt kjøp, vil vi ikke kunne spore ditt kjøp eller gi deg penger tilbake på din strømregning.
  • Mer informasjon om sporing

Informasjon

...
Regler for frakt og forsendelse
Ved bestilling innen kl 12.00 sendes varene samme dag noe som betyr at du normalt får leveransen dagen etter. Normalt er det 2 dagers leveringstid till Nord-Norge pga. Postens logistikk.
Betalingsvilkår
Du kan betale med kort (Visa/Mastercard), Klarna -Konto eller Klarna -Faktura.
Returvilkår
Som forbruker har du angrerett. Denne kan du benytte uten å oppgi noen grunn. Du må i så tilfelle ta kontakt med kundeservice innen 14 dager etter at du har mottatt dine varer. For å returnere varene skal disse være ubrukte og uskadde i sine originalforpakninger. Returnere varene sammen med fakturaen eller en kopi av den. Du må selv stå for returfrakten. Angi returårsak "Angrerett". Varene får ikke returneres mot postoppkrav.

Du er i ferd med å gå til en tredjeparts nettsted. Fjordkraft Netthandel har koblinger til tredjepartsforhandleres nettsteder. Fjordkraft eStore er ikke ansvarlig for disse nettstedene, og heller ikke for noen varer, opplysninger eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Bruk av, kjøp på og eventuelle personopplysninger du oppgir på disse nettstedene, vil være underlagt butikkens egne vilkår, som du også bør lese nøye. Merk at hvis du kjøper noe fra denne tredjeparten, godtar du at vi kan videreformidle kjøpsrelatert informasjon som du oppgir som en del av transaksjonen, som vi oppbevarer og bruker i samsvar med vilkår.

Har du en kampanjekode?

Registrer
Registrer den her før du handler.
Takk!
Vi har registrert din rabattkode.

Beklager, noe gikk galt - vi klarte ikke å registrere din kampanjekode. Forsøk igjen, eller gå videre til nettbutikken for å handle.
En Fjordkraft Netthandel kampanjekode er en unik kode utstedt av Fjordkraft som du benytter på Fjordkraft Netthandel. Dette er ikke det samme som en rabattkode eller en tilbudskode, som kommer fra hver enkelt nettbutikk.