Du må deaktivere ad blocker før du handler

For at du skal få se alle tilbudene på denne siden, anbefaler vi at du deaktiverer ad blocker i nettleseren din. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette.

Du får tilbake:

Opptil 6.4% tilbake

 

Shop på Miinto.no og støtt uavhengige butikkeiere og deres lokalsamfunn. På Miinto.no kan du shoppe direkte hos Norges mest kjente klesbutikker. Miinto er Skandinavias største markedsplass for moteklær med +60 000 produkter fra over +1000 brands. Vi gjør det mulig å shoppe lokalt - online - og kobler kunder, butikker og motebrands sammen på et intelligent vis. Miinto kombinerer service og sikkerhet fra fysiske butikker med fleksibiliteten og tilgjengeligheten som kjennetegner netthandel. Vi tilbyr derfor et bredt utvalg av kvalitetsmote fra de mest populære merkene .

Les mer om butikkens vilkår her
Vær oppmerksom på at de aller fleste butikker rapporterer kjøpene til oss uten moms og frakt. Det betyr at du ikke vil få penger tilbake på den delen av kjøpssummen som er moms og frakt.
Shopping

Tilbud

Det finnes ingen aktuelle tilbud

Betingelser

Sporingsinformasjon

  • Se ‘Vanlige spørsmål
    Pass på at du ikke har programmer installert som blokkerer informasjonskapsler eller annonser (for eksempel ad blockers).
  • Hvis du klikker på andre annonser eller rabattkuponger på ANDRE nettsider enn Fjordkraft Netthandel før du gjør ditt kjøp, vil vi ikke kunne spore ditt kjøp eller gi deg penger tilbake på din strømregning.
  • Mer informasjon om sporing

Informasjon

...
Regler for frakt og forsendelse
Alle bestillinger som blir utført innen kl. 11.00 på hverdager, avsendes som regel samme dag. Normal leveringstid til adresser i Norge er 1-5 virkedager. Miinto.no tar forbehold om at det kan forekomme forsinkelser. Merk! Dersom varen du har bestilt sendes fra en av de få butikkene våre som holder til i annet land enn Norge vil det være noe lenger leveringstid.
Betalingsvilkår
Du kan betale med kort (Visa/Mastercard) eller Collector Faktura.
Returvilkår
På miinto.no har du 14 dages angrerett, hvis du ombestemmer deg for kjøpet, kan du alltid sende varen i retur eller avlevere produktet direkte i butikken du har kjøpt produktet fra, og få pengene tilbake. For å benytte deg av returretten må du bruke returskjema. Skriv så ut kvittering og legg ved varen når du sender den i retur til butikken som har sendt deg varen(e). Miinto.no dekker ikke returkostnadene. Dersom butikken pålegges å betale dine returkostnader vil du bli ilagt en faktura på det beløpet. Du skal alltid hente ut din vare på utleveringssted FØR du sender varen i retur. Du kan ikke returnere varen din gjennom Mypack utleveringssted, kun gjennom Posten Norge.

Du er i ferd med å gå til en tredjeparts nettsted. Fjordkraft Netthandel har koblinger til tredjepartsforhandleres nettsteder. Fjordkraft eStore er ikke ansvarlig for disse nettstedene, og heller ikke for noen varer, opplysninger eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Bruk av, kjøp på og eventuelle personopplysninger du oppgir på disse nettstedene, vil være underlagt butikkens egne vilkår, som du også bør lese nøye. Merk at hvis du kjøper noe fra denne tredjeparten, godtar du at vi kan videreformidle kjøpsrelatert informasjon som du oppgir som en del av transaksjonen, som vi oppbevarer og bruker i samsvar med vilkår.

Har du en kampanjekode?

Registrer
Registrer den her før du handler.
Takk!
Vi har registrert din rabattkode.

Beklager, noe gikk galt - vi klarte ikke å registrere din kampanjekode. Forsøk igjen, eller gå videre til nettbutikken for å handle.
En Fjordkraft Netthandel kampanjekode er en unik kode utstedt av Fjordkraft som du benytter på Fjordkraft Netthandel. Dette er ikke det samme som en rabattkode eller en tilbudskode, som kommer fra hver enkelt nettbutikk.