Du må deaktivere ad blocker før du handler

For at du skal få se alle tilbudene på denne siden, anbefaler vi at du deaktiverer ad blocker i nettleseren din. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette.

Du får tilbake:

Opptil 6.4% tilbake

 

Ellos er en av Nordens største e-handelsvirksomheter med cirka 3,5 millioner besøkende på nettet hver måned. Hos oss finner du alt fra klær og hjeminnredning til hjemelektronikk. Vårt utvalg er enormt og produktene er prisgunstige! En helhet som er vanskelig å finne noe annet sted .

Les mer om butikkens vilkår her
Vær oppmerksom på at de aller fleste butikker rapporterer kjøpene til oss uten moms og frakt. Det betyr at du ikke vil få penger tilbake på den delen av kjøpssummen som er moms og frakt.
Shopping

Betingelser

Vær oppmerksom på at du ikke får penger tilbake på moms eller frakt når du handler hos ellos.no

Sporingsinformasjon

  • Se ‘Vanlige spørsmål
    Pass på at du ikke har programmer installert som blokkerer informasjonskapsler eller annonser (for eksempel ad blockers).
  • Hvis du klikker på andre annonser eller rabattkuponger på ANDRE nettsider enn Fjordkraft Netthandel før du gjør ditt kjøp, vil vi ikke kunne spore ditt kjøp eller gi deg penger tilbake på din strømregning.
  • Mer informasjon om sporing

Informasjon

...
Regler for frakt og forsendelse
Leveringstid 1-10 arbeidsdager.
Betalingsvilkår
Du kan betale med kort (Visa/Mastercard), Oppkrav, Delbetalning eller Faktura.
Returvilkår
Er du ikke fornøyd har du 14 dagers angrerett fra den dagen du mottok varen. Du som forbruker kontakter Ellos innen angrefristen 14 dager via telefon, brev eller mail. Tlf 66 99 75 00, mail: info@ellos.no, Ellos Norway AS, Postboks 120 Sentrum, 0102 Oslo. Du har rett til å åpne forpakningen for å kontrollere at varen er feilfri. Angreretten gjelder på alt i katalogen og i vår nettbutikk, dog ikke på forseglede dataprogram, parfyme, kosmetikk, hudpleie og maling dersom forseglingen er brutt. Ved retur tilkommer returfrakt. Varen må sendes tilbake i vesentlig uforandret stand. Vi ber deg om mulig returnere varen i originalforpakningen som postpakke eller brev. Returfrakt debiteres uansett pakkens størrelse eller antall artikler.

Du er i ferd med å gå til en tredjeparts nettsted. Fjordkraft Netthandel har koblinger til tredjepartsforhandleres nettsteder. Fjordkraft eStore er ikke ansvarlig for disse nettstedene, og heller ikke for noen varer, opplysninger eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Bruk av, kjøp på og eventuelle personopplysninger du oppgir på disse nettstedene, vil være underlagt butikkens egne vilkår, som du også bør lese nøye. Merk at hvis du kjøper noe fra denne tredjeparten, godtar du at vi kan videreformidle kjøpsrelatert informasjon som du oppgir som en del av transaksjonen, som vi oppbevarer og bruker i samsvar med vilkår.

Har du en kampanjekode?

Registrer
Registrer den her før du handler.
Takk!
Vi har registrert din rabattkode.

Beklager, noe gikk galt - vi klarte ikke å registrere din kampanjekode. Forsøk igjen, eller gå videre til nettbutikken for å handle.
En Fjordkraft Netthandel kampanjekode er en unik kode utstedt av Fjordkraft som du benytter på Fjordkraft Netthandel. Dette er ikke det samme som en rabattkode eller en tilbudskode, som kommer fra hver enkelt nettbutikk.