Du må deaktivere ad blocker før du handler

For at du skal få se alle tilbudene på denne siden, anbefaler vi at du deaktiverer ad blocker i nettleseren din. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette.

Du får tilbake:

Opptil 4% tilbake

 

Helt siden 1996 har Lookfantastic tilbudt noen av de største og mest ettertraktede merkevarene i verden. Med over 400 forskjellige merkevarer innen hår, sminke, hudpleie, elektrisk og parfymer. Alle de mest annerkjente merkevarene er en del av vår portofølje som for eksempel: Redken, Kerastase, GHD, Clinique og Elizabeth Arden. Med over 10.000 forskjellige produkter har vi mest sannsynlig produktene som passer for deg. .

Les mer om butikkens vilkår her
Vær oppmerksom på at de aller fleste butikker rapporterer kjøpene til oss uten moms og frakt. Det betyr at du ikke vil få penger tilbake på den delen av kjøpssummen som er moms og frakt.
Shopping

Betingelser

CashPoints er ikke gitt når du kjøper Beauty Box eller elektriske produkter.

Sporingsinformasjon

  • Se ‘Vanlige spørsmål
    Pass på at du ikke har programmer installert som blokkerer informasjonskapsler eller annonser (for eksempel ad blockers).
  • Hvis du klikker på andre annonser eller rabattkuponger på ANDRE nettsider enn Fjordkraft Netthandel før du gjør ditt kjøp, vil vi ikke kunne spore ditt kjøp eller gi deg penger tilbake på din strømregning.
  • Mer informasjon om sporing

Informasjon

...
Regler for frakt og forsendelse
Normal leveringstid er 2-4 dager.
Betalingsvilkår
Du kan betale med kort (Visa/Mastercard/Maestro/American Express), Klarna eller Paypal.
Returvilkår
Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp, med andre ord kan du returnere varene til oss innen 14 dager dersom du ikke er fornøyd. Kanselleringsperioden opphører 14 dager etter du fysisk mottar varene. For å benytte deg av retten å kansellere en ordre må du informere oss på en konkret og klar måte(varsle oss via din brukerkonto eller send oss brev). Under finner du en kanselleringsmetode, men det er ikke kravpålagt å bruke denne metoden. Varene som returneres skal returneres uåpnet og i sin orginale pakkning. Uønskede varer må bli returnert “som ny” uten noen merkelapper avrevet.

Du er i ferd med å gå til en tredjeparts nettsted. Fjordkraft Netthandel har koblinger til tredjepartsforhandleres nettsteder. Fjordkraft eStore er ikke ansvarlig for disse nettstedene, og heller ikke for noen varer, opplysninger eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Bruk av, kjøp på og eventuelle personopplysninger du oppgir på disse nettstedene, vil være underlagt butikkens egne vilkår, som du også bør lese nøye. Merk at hvis du kjøper noe fra denne tredjeparten, godtar du at vi kan videreformidle kjøpsrelatert informasjon som du oppgir som en del av transaksjonen, som vi oppbevarer og bruker i samsvar med vilkår.

Har du en kampanjekode?

Registrer
Registrer den her før du handler.
Takk!
Vi har registrert din rabattkode.

Beklager, noe gikk galt - vi klarte ikke å registrere din kampanjekode. Forsøk igjen, eller gå videre til nettbutikken for å handle.
En Fjordkraft Netthandel kampanjekode er en unik kode utstedt av Fjordkraft som du benytter på Fjordkraft Netthandel. Dette er ikke det samme som en rabattkode eller en tilbudskode, som kommer fra hver enkelt nettbutikk.