Du må deaktivere ad blocker før du handler

For at du skal få se alle tilbudene på denne siden, anbefaler vi at du deaktiverer ad blocker i nettleseren din. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette.

Du får tilbake:

Opptil 6.4% tilbake

 

NiceBeauty.com ble startet i Danmark i 2009 med ambisjoner om å selge billige hårprodukter til det danske markedet. I dag selger de mer enn bare hårpleie, samtidig som at de billige prisene vedvarer. NiceBeauty.com fører et bredt spekter av produkter innenfor hudpleie, hårpleie, sminke, klær, smykker og tilbehør. .

Les mer om butikkens vilkår her
Vær oppmerksom på at de aller fleste butikker rapporterer kjøpene til oss uten moms og frakt. Det betyr at du ikke vil få penger tilbake på den delen av kjøpssummen som er moms og frakt.
Shopping

Tilbud

Det finnes ingen aktuelle tilbud

Betingelser

Sporingsinformasjon

  • Se ‘Vanlige spørsmål
    Pass på at du ikke har programmer installert som blokkerer informasjonskapsler eller annonser (for eksempel ad blockers).
  • Hvis du klikker på andre annonser eller rabattkuponger på ANDRE nettsider enn Fjordkraft Netthandel før du gjør ditt kjøp, vil vi ikke kunne spore ditt kjøp eller gi deg penger tilbake på din strømregning.
  • Mer informasjon om sporing

Informasjon

...
Regler for frakt og forsendelse
Leveringstiden er 1-4 virkedager (inntil syv virkedager ved bestillinger med Manual Bank Transfer) NiceBeauty.com er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser i forbindelse med levering eller andre omstendigheter som NiceBeauty.com ikke kan kontrollere. Eksempler på dette kan være krig, brann, tekniske problemer, generelle arbeidskonflikter, svikt i datasystemer / telekom-systemer / elektriske systemer.
Betalingsvilkår
Du kan betale med kort (Visa/Mastercard), Postnord eller PayPal.
Returvilkår
Hvis du ønsker å bytte / returnere en vare, er det bare å skrive ut og fylle ut vår returskjemaet og send det til oss sammen med de varer og en kopi av fakturaen, hvis du har det. På returen oppmerksom på at du kan huke hvis du ønsker en tilbakebetaling, kan reg. nr. og kontonr. Hvis du har betalt via bank eller hvis du har fått produktet i gave.Hvis du forlater kontonr. og org nr. returnerer vi bare penger til kredittkortet som ble brukt for kjøpet. På returen slip, kan du også fortelle oss hvorfor du returnere produktet, eller noen. hvilket produkt du ønsker å bytte. Husk at du bare kan bytte for et produkt som har den samme verdien som returneres eller mindre.

Du er i ferd med å gå til en tredjeparts nettsted. Fjordkraft Netthandel har koblinger til tredjepartsforhandleres nettsteder. Fjordkraft eStore er ikke ansvarlig for disse nettstedene, og heller ikke for noen varer, opplysninger eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Bruk av, kjøp på og eventuelle personopplysninger du oppgir på disse nettstedene, vil være underlagt butikkens egne vilkår, som du også bør lese nøye. Merk at hvis du kjøper noe fra denne tredjeparten, godtar du at vi kan videreformidle kjøpsrelatert informasjon som du oppgir som en del av transaksjonen, som vi oppbevarer og bruker i samsvar med vilkår.

Har du en kampanjekode?

Registrer
Registrer den her før du handler.
Takk!
Vi har registrert din rabattkode.

Beklager, noe gikk galt - vi klarte ikke å registrere din kampanjekode. Forsøk igjen, eller gå videre til nettbutikken for å handle.
En Fjordkraft Netthandel kampanjekode er en unik kode utstedt av Fjordkraft som du benytter på Fjordkraft Netthandel. Dette er ikke det samme som en rabattkode eller en tilbudskode, som kommer fra hver enkelt nettbutikk.