Du må deaktivere ad blocker før du handler

For at du skal få se alle tilbudene på denne siden, anbefaler vi at du deaktiverer ad blocker i nettleseren din. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette.

Du får tilbake:

Opptil 6.4% tilbake

 

Cake it easy er Norges største kakeportal med fler enn 200 bakeriutsalg over hele landet. Vi har kaker for alle anledninger, og du tilpasser kaken etter eget ønske med fyll, størrelse, tekst og ulike typer pynt. Du kan også lage kake med bilde eller logo ved å laste opp fra telefonen eller datamaskinen din. Du velger selv om du vil ha kaken levert på døra eller hente den hos din lokale baker .

Les mer om butikkens vilkår her
Vær oppmerksom på at de aller fleste butikker rapporterer kjøpene til oss uten moms og frakt. Det betyr at du ikke vil få penger tilbake på den delen av kjøpssummen som er moms og frakt.
Shopping

Tilbud

Det finnes ingen aktuelle tilbud

Betingelser

Sporingsinformasjon

  • Se ‘Vanlige spørsmål
    Pass på at du ikke har programmer installert som blokkerer informasjonskapsler eller annonser (for eksempel ad blockers).
  • Hvis du klikker på andre annonser eller rabattkuponger på ANDRE nettsider enn Fjordkraft Netthandel før du gjør ditt kjøp, vil vi ikke kunne spore ditt kjøp eller gi deg penger tilbake på din strømregning.
  • Mer informasjon om sporing

Informasjon

...
Regler for frakt og forsendelse
De fleste av våre bakerier kan levere på døren din. Om din kake kan leveres på døren vil du kunne se på kakeoversikten ved å holde musen over kaken. For bedriftskunder har vi også mulighet til å levere på døren på steder som ikke er tilgjengelig for frakt på portalen vår. Om dette ønskes, kan dere ta kontakt med oss. Husk at du må være tilstede på leveringstedet på valgt leveringstidspunkt og være tilgjengelig på oppgitt telefonnummer. Du kan også hente kaken selv på en av de over 180 bakeriutsalgene som er knyttet til Cake it easy. Kaken må imidlertid hentes på en av butikkene som er knyttet til bakeriet som du bestilte kaken fra. Det koster selvsagt ingenting ekstra å hente kaken i en av disse butikkene. Ved henting av kaken trenger du kun å oppgi navn eller ordrenummer, uten at du trenger å betale ved henting.
Betalingsvilkår
Du kan betale med kort (Visa/Mastercard), Klarna -Delbetaling eller Klarna -Faktura.
Returvilkår
Våre varer er ferskvarer og klager vedørende kvalitet og levering må rapporteres så raskt som mulig. Klager bør først rettes til bakeriet som har levert varen(e) for rask oppfølgning. Om det skal bes om refusjon⁄reklamasjon på vare(r) så må det sendes en skriftlig redegjørelse på e–post til oss. Vi vil da følge opp denne ovenfor bakeriet som leverte varen(e) og behandle forespørselen så raskt som mulig.

Du er i ferd med å gå til en tredjeparts nettsted. Fjordkraft Netthandel har koblinger til tredjepartsforhandleres nettsteder. Fjordkraft eStore er ikke ansvarlig for disse nettstedene, og heller ikke for noen varer, opplysninger eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Bruk av, kjøp på og eventuelle personopplysninger du oppgir på disse nettstedene, vil være underlagt butikkens egne vilkår, som du også bør lese nøye. Merk at hvis du kjøper noe fra denne tredjeparten, godtar du at vi kan videreformidle kjøpsrelatert informasjon som du oppgir som en del av transaksjonen, som vi oppbevarer og bruker i samsvar med vilkår.

Har du en kampanjekode?

Registrer
Registrer den her før du handler.
Takk!
Vi har registrert din rabattkode.

Beklager, noe gikk galt - vi klarte ikke å registrere din kampanjekode. Forsøk igjen, eller gå videre til nettbutikken for å handle.
En Fjordkraft Netthandel kampanjekode er en unik kode utstedt av Fjordkraft som du benytter på Fjordkraft Netthandel. Dette er ikke det samme som en rabattkode eller en tilbudskode, som kommer fra hver enkelt nettbutikk.