Du må deaktivere ad blocker før du handler

For at du skal få se alle tilbudene på denne siden, anbefaler vi at du deaktiverer ad blocker i nettleseren din. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette.

Du får tilbake:

Opptil 6.4% tilbake

 

Polarn O. Pyret er kjent for sine stripete og fargerike klær med høy kvalitet og smart funksjonalitet. Tanken bak konseptet har fra starten i 1976 vært klar: Barn trenger klær som det går an å leke i, og klær som lar barn være barn. Polarn O. Pyret har klær for alle anledninger, både hverdag og fest. De har klær som tåler ville leker og som kan arves fra storebror til lillesøster. Hver detalj og alle plagg er testet og utviklet på barnas premisser. Hos Polarn O. Pyret finner du klær for nyfødt, baby, barnehage- og skolebarn i alle kategorier .

Les mer om butikkens vilkår her
Vær oppmerksom på at de aller fleste butikker rapporterer kjøpene til oss uten moms og frakt. Det betyr at du ikke vil få penger tilbake på den delen av kjøpssummen som er moms og frakt.
Shopping

Tilbud

Det finnes ingen aktuelle tilbud

Betingelser

Sporingsinformasjon

  • Se ‘Vanlige spørsmål
    Pass på at du ikke har programmer installert som blokkerer informasjonskapsler eller annonser (for eksempel ad blockers).
  • Hvis du klikker på andre annonser eller rabattkuponger på ANDRE nettsider enn Fjordkraft Netthandel før du gjør ditt kjøp, vil vi ikke kunne spore ditt kjøp eller gi deg penger tilbake på din strømregning.
  • Mer informasjon om sporing

Informasjon

...
Regler for frakt og forsendelse
Våre varer sendes ut med Postnord og leveres ut ved ditt nærmeste utleveringssted. Vi har lager i Sverige og varer sendes ut hver dag i ukedagene. Vår leveringstid er 3-5 virkedager.
Betalingsvilkår
Du kan betale med kort (Visa/Mastercard), kontokredit, Direktbetalning via bank, eller Faktura.
Returvilkår
Vi har 14 dagers åpent kjøp. Bytte er enkelt, og du kan gå i alle Polarn O. Pyrets butikker og bytte produktet eller få pengene tilbake. Husk å ta med kvitteringen som du har fått tilsendt på e-post da du bestilte i nettbutikken, i elektronisk eller utskrevet stand. Husk at merkelapper ikke må være fjernet fra produktet, og plagget må være ubrukt. Ved retur i butikk får du pengene tilbake på stedet. Valgte du faktura som betalingsmåte på ditt kjøp må denne fortsatt innbetales.

Du er i ferd med å gå til en tredjeparts nettsted. Fjordkraft Netthandel har koblinger til tredjepartsforhandleres nettsteder. Fjordkraft eStore er ikke ansvarlig for disse nettstedene, og heller ikke for noen varer, opplysninger eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Bruk av, kjøp på og eventuelle personopplysninger du oppgir på disse nettstedene, vil være underlagt butikkens egne vilkår, som du også bør lese nøye. Merk at hvis du kjøper noe fra denne tredjeparten, godtar du at vi kan videreformidle kjøpsrelatert informasjon som du oppgir som en del av transaksjonen, som vi oppbevarer og bruker i samsvar med vilkår.

Har du en kampanjekode?

Registrer
Registrer den her før du handler.
Takk!
Vi har registrert din rabattkode.

Beklager, noe gikk galt - vi klarte ikke å registrere din kampanjekode. Forsøk igjen, eller gå videre til nettbutikken for å handle.
En Fjordkraft Netthandel kampanjekode er en unik kode utstedt av Fjordkraft som du benytter på Fjordkraft Netthandel. Dette er ikke det samme som en rabattkode eller en tilbudskode, som kommer fra hver enkelt nettbutikk.