Du må deaktivere ad blocker før du handler

For at du skal få se alle tilbudene på denne siden, anbefaler vi at du deaktiverer ad blocker i nettleseren din. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette.

Du får tilbake:

Opptil 6.4% tilbake

 

Bemz er et skandinavisk designselskap som syr trekk på bestilling til sofaer, lenestoler, stoler og andre møbler fra IKEA Vi vil at alle skal få sjansen til å eie en IKEA-sofa som gjenspeiler deres personlige stil. For å oppnå dette tilbyr vi et utvalg av over 250 farger og mønstre, inkludert 100 % bomull, ren lin og fløyelsstoffer .

Les mer om butikkens vilkår her
Vær oppmerksom på at de aller fleste butikker rapporterer kjøpene til oss uten moms og frakt. Det betyr at du ikke vil få penger tilbake på den delen av kjøpssummen som er moms og frakt.
Shopping

Tilbud

Det finnes ingen aktuelle tilbud

Nå får du 10% rabatt
Restriksjoner: Kan ikke kombineres med andre tilbud eller koder. Gjelder bestillinger gjort og sendt i Norge. Alle spørsmål angående koder eller kjøp henvises til Bemz kundeservice. Gyldig én gang per kunde
10% rabatt
Utløpsdato:
Kupong kode:
54TT4WLMH
Handle nå

Betingelser

Sporingsinformasjon

  • Se ‘Vanlige spørsmål
    Pass på at du ikke har programmer installert som blokkerer informasjonskapsler eller annonser (for eksempel ad blockers).
  • Hvis du klikker på andre annonser eller rabattkuponger på ANDRE nettsider enn Fjordkraft Netthandel før du gjør ditt kjøp, vil vi ikke kunne spore ditt kjøp eller gi deg penger tilbake på din strømregning.
  • Mer informasjon om sporing

Informasjon

...
Regler for frakt og forsendelse
Leveringstid omtrent 4-6 uker etter at bestillingen er registrert.
Betalingsvilkår
Du kan betale med kort (Visa/Mastercard/American Express), internasjonal bankoverføring eller PayPal.
Returvilkår
Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med bestillingen din fra bemz.com, kan du returnere produktene innen 14 virkedager fra dagen du mottok bestillingen dersom du har gitt oss beskjed i løpet av perioden.

Du er i ferd med å gå til en tredjeparts nettsted. Fjordkraft Netthandel har koblinger til tredjepartsforhandleres nettsteder. Fjordkraft eStore er ikke ansvarlig for disse nettstedene, og heller ikke for noen varer, opplysninger eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Bruk av, kjøp på og eventuelle personopplysninger du oppgir på disse nettstedene, vil være underlagt butikkens egne vilkår, som du også bør lese nøye. Merk at hvis du kjøper noe fra denne tredjeparten, godtar du at vi kan videreformidle kjøpsrelatert informasjon som du oppgir som en del av transaksjonen, som vi oppbevarer og bruker i samsvar med vilkår.

Har du en kampanjekode?

Registrer
Registrer den her før du handler.
Takk!
Vi har registrert din rabattkode.

Beklager, noe gikk galt - vi klarte ikke å registrere din kampanjekode. Forsøk igjen, eller gå videre til nettbutikken for å handle.
En Fjordkraft Netthandel kampanjekode er en unik kode utstedt av Fjordkraft som du benytter på Fjordkraft Netthandel. Dette er ikke det samme som en rabattkode eller en tilbudskode, som kommer fra hver enkelt nettbutikk.