Du må deaktivere ad blocker før du handler

For at du skal få se alle tilbudene på denne siden, anbefaler vi at du deaktiverer ad blocker i nettleseren din. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette.

Du får tilbake:

Opptil 4% tilbake

 

Vi er en av de største selskapene i kategorien skreddersydde klær og har kunder over hele verden. Vårt mål er for alle skal kunne bestille tilpassede laget klær i en enkel, morsom og trygg måte hjemmefra .

Les mer om butikkens vilkår her
Vær oppmerksom på at de aller fleste butikker rapporterer kjøpene til oss uten moms og frakt. Det betyr at du ikke vil få penger tilbake på den delen av kjøpssummen som er moms og frakt.
Shopping

Tilbud

Det finnes ingen aktuelle tilbud

Nå får du 20% rabatt på en skjorte
Restriksjoner: Koden er gyldig på 1 skjorte per person og kan ikke kombineres med andre tilbud og koder. Gyldig både nye og returkunder
20% rabatt på en skjorte
Utløpsdato:
Kupong kode:
tssummerdeals20
Handle nå

Betingelser

Sporingsinformasjon

  • Se ‘Vanlige spørsmål
    Pass på at du ikke har programmer installert som blokkerer informasjonskapsler eller annonser (for eksempel ad blockers).
  • Hvis du klikker på andre annonser eller rabattkuponger på ANDRE nettsider enn Fjordkraft Netthandel før du gjør ditt kjøp, vil vi ikke kunne spore ditt kjøp eller gi deg penger tilbake på din strømregning.
  • Mer informasjon om sporing

Informasjon

...
Regler for frakt og forsendelse
Når du legger inn en bestilling, vil du motta informasjon om beregnet leveringstid. Denne beregningen er basert på dagens produksjon og tiden det tar å sende en ordre fra skredderen i Sri Lanka til din adresse. Leveringstiden kan man ikke garantere, så dette er bare en beregning. Vi overvåker produksjon, flyfrakt og leveranser nøye, og gjør alt vi kan for å levere din bestilling så raskt som mulig. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle tap, ulemper, kostnader eller skader som kan oppstå på grunn av sen levering. Når bestillingen er levert til ditt lokale postkontor, får du automatisk en e-post fra oss med en sporingslink.
Betalingsvilkår
Du kan betale med kort (Visa/Mastercard), PayPal eller Klarna -Faktura.
Returvilkår
henhold til Angrerettloven (LOV-2014-06-20-27), har forbrukeren alltid angrerett. Angreretten gjelder i EØS-landene. Angrerettloven gjelder ikke en vare som er laget etter forbrukerens anvisninger eller som har et tydelig personlig preg. Gjennom denne avtalens godkjennelse samtykker du til at angreretten ikke gjelder for kjøp av Tailor Stores spesialproduserte skjorter, piquégensere, chinos, jakker, dressjakker, dressbukser, undertøy eller øvrige spesiallagede produkter. Spesialproduserte produkter inkluderer ferdige designforslag og egendesignede plagg i standardstørrelser. Når det gjelder andre standardprodukter, gjelder angrerettloven, og forbrukeren har rett til å trekke seg fra kontrakten ved å sende selgeren en melding om dette innen 14 dager fra dagen man mottok forsendelsen. Du har rett til å undersøke varen. Angrer du på kjøpet og har tatt hensyn til de ovennevnte begrensningene for skreddersydde produkter, kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Du er i ferd med å gå til en tredjeparts nettsted. Fjordkraft Netthandel har koblinger til tredjepartsforhandleres nettsteder. Fjordkraft eStore er ikke ansvarlig for disse nettstedene, og heller ikke for noen varer, opplysninger eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Bruk av, kjøp på og eventuelle personopplysninger du oppgir på disse nettstedene, vil være underlagt butikkens egne vilkår, som du også bør lese nøye. Merk at hvis du kjøper noe fra denne tredjeparten, godtar du at vi kan videreformidle kjøpsrelatert informasjon som du oppgir som en del av transaksjonen, som vi oppbevarer og bruker i samsvar med vilkår.

Har du en kampanjekode?

Registrer
Registrer den her før du handler.
Takk!
Vi har registrert din rabattkode.

Beklager, noe gikk galt - vi klarte ikke å registrere din kampanjekode. Forsøk igjen, eller gå videre til nettbutikken for å handle.
En Fjordkraft Netthandel kampanjekode er en unik kode utstedt av Fjordkraft som du benytter på Fjordkraft Netthandel. Dette er ikke det samme som en rabattkode eller en tilbudskode, som kommer fra hver enkelt nettbutikk.