Du må deaktivere ad blocker før du handler

For at du skal få se alle tilbudene på denne siden, anbefaler vi at du deaktiverer ad blocker i nettleseren din. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette.

Du får tilbake:

Opptil 4% tilbake

 

Lekmer.no er Nordens ledende nettbutikk for barnefamilien med alt til alle unger. På Lekmer.no finnes leker, barneklær, babyprodukter, barnevogner, bilbarnestoler, barneværelse-innredning og spill til riktig pris. Lekmer er leketøysbutikken på nettet. Lekmer verdsetter god kundeservice, høy tilgjengelighet, raske leveranser og trygge, populære produkter til konkurransedyktige priser. Lekmer har ambisjon om å bli den markedsledende aktøren i Norden for salg av leker på nettet. .

Les mer om butikkens vilkår her
Vær oppmerksom på at de aller fleste butikker rapporterer kjøpene til oss uten moms og frakt. Det betyr at du ikke vil få penger tilbake på den delen av kjøpssummen som er moms og frakt.
Shopping

Tilbud

Det finnes ingen aktuelle tilbud

Betingelser

Sporingsinformasjon

  • Se ‘Vanlige spørsmål
    Pass på at du ikke har programmer installert som blokkerer informasjonskapsler eller annonser (for eksempel ad blockers).
  • Hvis du klikker på andre annonser eller rabattkuponger på ANDRE nettsider enn Fjordkraft Netthandel før du gjør ditt kjøp, vil vi ikke kunne spore ditt kjøp eller gi deg penger tilbake på din strømregning.
  • Mer informasjon om sporing

Informasjon

...
Regler for frakt og forsendelse
Leveringstiden er normalt 2-5 virkedager. Ved større kampanjer og før/etter store helligdager kan leveringstiden være opp til 7 virkedager.
Betalingsvilkår
Du kan betale med kort (Visa/Mastercard), Collector Faktura/Debetaling.
Returvilkår
Som kunde har du alltid angrerett i 14 dager i henhold til angrerettloven ved fjernsalg og salg utenfor forretningslokaler. Dette innebærer at du som kunde har rett til å angre ditt kjøp ved å informere dette til Lekmer innen 14 dager fra at du eller en annen part har tatt imot den bestilte varen (angrefristen). Varen skal sendes i retur innen 14 dager fra den dato du har informert Lekmer om at du tar i bruk din angrerett. Produktet skal returneres godt pakket inn i god stand og i originalemballasjen. Om du som kunde har brukt varen i større utstrekning enn hva som er nødvendig for å fastslå dets egenskaper eller funksjon og at dette har ført til at varen som returneres har minsket i verdi har Lekmer rett til å trekke fra en sum som motsvarer varens verdiforringelse på det beløp som skal betales tilbake. Verdiforringelsen bedømmes fra sak til sak.

Du er i ferd med å gå til en tredjeparts nettsted. Fjordkraft Netthandel har koblinger til tredjepartsforhandleres nettsteder. Fjordkraft eStore er ikke ansvarlig for disse nettstedene, og heller ikke for noen varer, opplysninger eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Bruk av, kjøp på og eventuelle personopplysninger du oppgir på disse nettstedene, vil være underlagt butikkens egne vilkår, som du også bør lese nøye. Merk at hvis du kjøper noe fra denne tredjeparten, godtar du at vi kan videreformidle kjøpsrelatert informasjon som du oppgir som en del av transaksjonen, som vi oppbevarer og bruker i samsvar med vilkår.

Har du en kampanjekode?

Registrer
Registrer den her før du handler.
Takk!
Vi har registrert din rabattkode.

Beklager, noe gikk galt - vi klarte ikke å registrere din kampanjekode. Forsøk igjen, eller gå videre til nettbutikken for å handle.
En Fjordkraft Netthandel kampanjekode er en unik kode utstedt av Fjordkraft som du benytter på Fjordkraft Netthandel. Dette er ikke det samme som en rabattkode eller en tilbudskode, som kommer fra hver enkelt nettbutikk.