Du må deaktivere ad blocker før du handler

For at du skal få se alle tilbudene på denne siden, anbefaler vi at du deaktiverer ad blocker i nettleseren din. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette.

Du får tilbake:

Opptil 8% tilbake

 

Monki er et historiefortellende merke som tilbyr mote primært til unge damer (men hey, alle er velkomne) i hele Europa, Russland og Asia. De styrker unge damer gjennom en engasjerende og bærekraftig merkevareopplevelse. Videre bruker de merkevaren på å fremme sine verdier: likeverd, mangfold og en inkluderende opplevelse. Monki henter inspirasjon fra sitt kollektiv og gir tilbake ved å inspirere them med en fabelaktig motemix med røtter i Scandi cool, asiatisk street style og globale denimtrender .

Les mer om butikkens vilkår her
Vær oppmerksom på at de aller fleste butikker rapporterer kjøpene til oss uten moms og frakt. Det betyr at du ikke vil få penger tilbake på den delen av kjøpssummen som er moms og frakt.
Shopping

Tilbud

Det finnes ingen aktuelle tilbud

Betingelser

Sporingsinformasjon

  • Se ‘Vanlige spørsmål
    Pass på at du ikke har programmer installert som blokkerer informasjonskapsler eller annonser (for eksempel ad blockers).
  • Hvis du klikker på andre annonser eller rabattkuponger på ANDRE nettsider enn Fjordkraft Netthandel før du gjør ditt kjøp, vil vi ikke kunne spore ditt kjøp eller gi deg penger tilbake på din strømregning.
  • Mer informasjon om sporing

Informasjon

...
Regler for frakt og forsendelse
Leveringstid 4-6 arbeidsdager.
Betalingsvilkår
Du kan betale med kort (Visa/Mastercard/Amex), Paypal eller Klarna.
Returvilkår
Vi håper du vil elske alt du bestiller fra oss, men hvis det er noe du ikke tenkte deg, så har du 30 dager på deg at returnere varen. Vi vil gi deg full refusjon på samme måte du brukte til å betale, og vi ber om at varene returneres rene, ubrukt og har merkelappen på. For hygiene grunner, så kan ikke undertøy, piercing, øredobber og smykker returneres eller byttes hvis ikke varen er ødelagt, og alle badetøy må fortsatt ha forseglingen Vær oppmerksom på at varer kjøpt på nettet ikke kan refunderes eller byttes i noen av våre butikker.

Du er i ferd med å gå til en tredjeparts nettsted. Fjordkraft Netthandel har koblinger til tredjepartsforhandleres nettsteder. Fjordkraft eStore er ikke ansvarlig for disse nettstedene, og heller ikke for noen varer, opplysninger eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Bruk av, kjøp på og eventuelle personopplysninger du oppgir på disse nettstedene, vil være underlagt butikkens egne vilkår, som du også bør lese nøye. Merk at hvis du kjøper noe fra denne tredjeparten, godtar du at vi kan videreformidle kjøpsrelatert informasjon som du oppgir som en del av transaksjonen, som vi oppbevarer og bruker i samsvar med vilkår.

Har du en kampanjekode?

Registrer
Registrer den her før du handler.
Takk!
Vi har registrert din rabattkode.

Beklager, noe gikk galt - vi klarte ikke å registrere din kampanjekode. Forsøk igjen, eller gå videre til nettbutikken for å handle.
En Fjordkraft Netthandel kampanjekode er en unik kode utstedt av Fjordkraft som du benytter på Fjordkraft Netthandel. Dette er ikke det samme som en rabattkode eller en tilbudskode, som kommer fra hver enkelt nettbutikk.