Du må deaktivere ad blocker før du handler

For at du skal få se alle tilbudene på denne siden, anbefaler vi at du deaktiverer ad blocker i nettleseren din. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette.

Du får tilbake:

Opptil kr0.80 tilbake

 

momondo er en gratis og inspirerende global reisesøkeside som sammenligner priser på flybilletter, hoteller og leiebiltilbud.Vi tjener reisende i 30 markeder verden over, og tilbyr et freidig og fargerikt reiseunivers med fullstendig prisåpenhet når det gjelder flybilletter, hoteller og leiebiler. Slik håper vi å inspirere og gi alle muligheten til å utforske vår vidunderlige verden Vi er varmt anbefalt av TV2, Dine Penger og Forbes (for å nevne noen få). Vi er ikke et reisebyrå. Vi selger ikke flybilletter, hotellbestillinger, eller leiebiler. Vi sammenligner priser og byr på reiseinspirasjon, med en visjon om å gjøre verden til et åpnere sted for alle .

Les mer om butikkens vilkår her
Vær oppmerksom på at de aller fleste butikker rapporterer kjøpene til oss uten moms og frakt. Det betyr at du ikke vil få penger tilbake på den delen av kjøpssummen som er moms og frakt.
Shopping

Tilbud

Det finnes ingen aktuelle tilbud

Betingelser

Sporingsinformasjon

  • Se ‘Vanlige spørsmål
    Pass på at du ikke har programmer installert som blokkerer informasjonskapsler eller annonser (for eksempel ad blockers).
  • Hvis du klikker på andre annonser eller rabattkuponger på ANDRE nettsider enn Fjordkraft Netthandel før du gjør ditt kjøp, vil vi ikke kunne spore ditt kjøp eller gi deg penger tilbake på din strømregning.
  • Mer informasjon om sporing

Informasjon

...
Returvilkår
momondo er en gratis global reisesøk-side som hjelper deg med å planlegge din reise, men vi håndterer ikke bestillinger, og vi har ikke tilgang til din bestillingsinformasjon. Når du har funnet det du søker, vil vi videresende deg til nettreiseselskapet eller flyselskapet for fullføring av bestillingen. Det betyr at din bestilling er hos dem, og ikke hos momondo. Dersom du har spørsmål om hvordan du kan kansellere eller endre en eksisterende bestilling, må du kontakte leverandøren du har bestilt hos direkte.

Du er i ferd med å gå til en tredjeparts nettsted. Fjordkraft Netthandel har koblinger til tredjepartsforhandleres nettsteder. Fjordkraft eStore er ikke ansvarlig for disse nettstedene, og heller ikke for noen varer, opplysninger eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Bruk av, kjøp på og eventuelle personopplysninger du oppgir på disse nettstedene, vil være underlagt butikkens egne vilkår, som du også bør lese nøye. Merk at hvis du kjøper noe fra denne tredjeparten, godtar du at vi kan videreformidle kjøpsrelatert informasjon som du oppgir som en del av transaksjonen, som vi oppbevarer og bruker i samsvar med vilkår.

Har du en kampanjekode?

Registrer
Registrer den her før du handler.
Takk!
Vi har registrert din rabattkode.

Beklager, noe gikk galt - vi klarte ikke å registrere din kampanjekode. Forsøk igjen, eller gå videre til nettbutikken for å handle.
En Fjordkraft Netthandel kampanjekode er en unik kode utstedt av Fjordkraft som du benytter på Fjordkraft Netthandel. Dette er ikke det samme som en rabattkode eller en tilbudskode, som kommer fra hver enkelt nettbutikk.