Du må deaktivere ad blocker før du handler

For at du skal få se alle tilbudene på denne siden, anbefaler vi at du deaktiverer ad blocker i nettleseren din. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette.

Du får tilbake:

Opptil 8% tilbake

 

Hviit.no er en norsk interiør- og livsstilsnettbutikk med stor vekt på skandinavisk design og interiør som har 'det lille ekstra' .

Les mer om butikkens vilkår her
Vær oppmerksom på at de aller fleste butikker rapporterer kjøpene til oss uten moms og frakt. Det betyr at du ikke vil få penger tilbake på den delen av kjøpssummen som er moms og frakt.
Shopping

Tilbud

Det finnes ingen aktuelle tilbud

Betingelser

Sporingsinformasjon

  • Se ‘Vanlige spørsmål
    Pass på at du ikke har programmer installert som blokkerer informasjonskapsler eller annonser (for eksempel ad blockers).
  • Hvis du klikker på andre annonser eller rabattkuponger på ANDRE nettsider enn Fjordkraft Netthandel før du gjør ditt kjøp, vil vi ikke kunne spore ditt kjøp eller gi deg penger tilbake på din strømregning.
  • Mer informasjon om sporing

Informasjon

...
Regler for frakt og forsendelse
Vi vet at du vil varene dine så raskt som mulig, og sender varene til deg så fort vi kan, aller helst samme dag eller innen 3 arbeidsdager. Du kan også hente varene dine på vårt showroom på LØRENSKOG (Øvre Grønliveien 40, Fjellhamar) etter avtale, eller du kan hente på vårt showroom/butikk på SAGENE (Maridalsveien 154, Sagene) mandag - fredag mellom kl 08.00 -16.00 eller lørdager 09.00 - 16.00. Søndag er Hviit stengt. Dine varer vil bli levert på Sagene etter 1-2 arbeidsdager, vi sender deg en mail når ordren er klar for henting.Kontakt shop@hviit.no eller send en sms til 90583488. Skal du hente store møbler er det viktig at du ringer oss først, da noen av møblene står på fjernlager og må kjøres til showroomet før utlevering. Våre sjåfører henter pakker alle arbeidsdager kl 10.00 og kl 15.00, slik at du kan få pakken hjem til deg så fort som mulig. Leveringstiden er normalt 2-3 virkedager.
Betalingsvilkår
Du kan betale med kort (Visa/Mastercard), Paypal eller Klarna.
Returvilkår
Angrerettloven gjelder ved forbrukerkjøp. Hvis du angrer på kjøpet, kan du returnere dine varer i originalemballasjen slik at de er oss i hende innen 14 dager etter mottagelsen. Varer som sendes oss uten originalemballasje vil ikke refunderes. Ved bytte er det viktig at forseglingen ikke er brutt. Gi oss gjerne beskjed på mail om at du ønsker å benytte deg av angreretten. Du har ansvaret for at returvarer når frem til oss i uskadet/komplett stand. Sørg derfor for at varene er forsvarlig innpakket, ikke fest tape og adresselapp direkte på originalemballasjen!.

Du er i ferd med å gå til en tredjeparts nettsted. Fjordkraft Netthandel har koblinger til tredjepartsforhandleres nettsteder. Fjordkraft eStore er ikke ansvarlig for disse nettstedene, og heller ikke for noen varer, opplysninger eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Bruk av, kjøp på og eventuelle personopplysninger du oppgir på disse nettstedene, vil være underlagt butikkens egne vilkår, som du også bør lese nøye. Merk at hvis du kjøper noe fra denne tredjeparten, godtar du at vi kan videreformidle kjøpsrelatert informasjon som du oppgir som en del av transaksjonen, som vi oppbevarer og bruker i samsvar med vilkår.

Har du en kampanjekode?

Registrer
Registrer den her før du handler.
Takk!
Vi har registrert din rabattkode.

Beklager, noe gikk galt - vi klarte ikke å registrere din kampanjekode. Forsøk igjen, eller gå videre til nettbutikken for å handle.
En Fjordkraft Netthandel kampanjekode er en unik kode utstedt av Fjordkraft som du benytter på Fjordkraft Netthandel. Dette er ikke det samme som en rabattkode eller en tilbudskode, som kommer fra hver enkelt nettbutikk.