Du må deaktivere ad blocker før du handler

For at du skal få se alle tilbudene på denne siden, anbefaler vi at du deaktiverer ad blocker i nettleseren din. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette.

Du får tilbake:

Opptil 1.6% tilbake

 

ComputerSalg Online MEGA store er en av de største nettbutikkene i Danmark i forhold til utvalg av produkter. Med mer enn 1.400.000 forskjellige produkter kan du finne alt fra elektronikk og kontor, bolig og husholdning, hus og hage, sport, lek og frittid, kontor og lager og Strøm og rørlegger. Så uansett om det er en datamaskin, gressklipper, kaffemaskin eller ditt neste kjøleskap så kan du finne det hos ComputerSalg .

Les mer om butikkens vilkår her
Vær oppmerksom på at de aller fleste butikker rapporterer kjøpene til oss uten moms og frakt. Det betyr at du ikke vil få penger tilbake på den delen av kjøpssummen som er moms og frakt.
Shopping

Tilbud

Det finnes ingen aktuelle tilbud

Betingelser

Sporingsinformasjon

  • Se ‘Vanlige spørsmål
    Pass på at du ikke har programmer installert som blokkerer informasjonskapsler eller annonser (for eksempel ad blockers).
  • Hvis du klikker på andre annonser eller rabattkuponger på ANDRE nettsider enn Fjordkraft Netthandel før du gjør ditt kjøp, vil vi ikke kunne spore ditt kjøp eller gi deg penger tilbake på din strømregning.
  • Mer informasjon om sporing

Informasjon

...
Regler for frakt og forsendelse
Leveringstid 3-4 arbeidsdager.
Betalingsvilkår
Du kan betale med kort (Visa/Visa Electron/Mastercard), Klarna -Debetaling eller Klarna -Faktura.
Returvilkår
Bemerk - angrerett er ikke gjeldende ved firmakjøp. Du kan lese mer om betingelse for firmakjøp i avsnitt 9. Særlige bestemmelser for næringsdrivende. Du har ved forbrukerkjøp alltid 14 dagers angrerett når du handler på www.computersalg.no. Du skal innen 14 dager fra mottagelse gi oss beskjed om at du ønsker å angre kjøpet ditt. Beskjeden skal gis til salg@computersalg.dk eller ved telefonkontakt, alternativt kan standard angreskjema benyttes. I din beskjed skal du gjøre oss tydelig oppmerksom på at du ønsker å utnytte angreretten din. Angrerettsfristen utløper 14 dager etter den dagen du mottok din levering.

Du er i ferd med å gå til en tredjeparts nettsted. Fjordkraft Netthandel har koblinger til tredjepartsforhandleres nettsteder. Fjordkraft eStore er ikke ansvarlig for disse nettstedene, og heller ikke for noen varer, opplysninger eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Bruk av, kjøp på og eventuelle personopplysninger du oppgir på disse nettstedene, vil være underlagt butikkens egne vilkår, som du også bør lese nøye. Merk at hvis du kjøper noe fra denne tredjeparten, godtar du at vi kan videreformidle kjøpsrelatert informasjon som du oppgir som en del av transaksjonen, som vi oppbevarer og bruker i samsvar med vilkår.

Har du en kampanjekode?

Registrer
Registrer den her før du handler.
Takk!
Vi har registrert din rabattkode.

Beklager, noe gikk galt - vi klarte ikke å registrere din kampanjekode. Forsøk igjen, eller gå videre til nettbutikken for å handle.
En Fjordkraft Netthandel kampanjekode er en unik kode utstedt av Fjordkraft som du benytter på Fjordkraft Netthandel. Dette er ikke det samme som en rabattkode eller en tilbudskode, som kommer fra hver enkelt nettbutikk.