Du må deaktivere ad blocker før du handler

For at du skal få se alle tilbudene på denne siden, anbefaler vi at du deaktiverer ad blocker i nettleseren din. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette.

Du får tilbake:

Opptil 8% tilbake

 

Röhnisch er et svensk merke som designer treningsklær for kvinner som har valgt en aktiv livsstil for å føle styrke og glede. Vi tilbyr klær som øker motivasjonen til å trene og å leve en aktiv livsstil .

Les mer om butikkens vilkår her
Vær oppmerksom på at de aller fleste butikker rapporterer kjøpene til oss uten moms og frakt. Det betyr at du ikke vil få penger tilbake på den delen av kjøpssummen som er moms og frakt.
Shopping

Tilbud

Det finnes ingen aktuelle tilbud

Nå får du 15% rabatt på hele sortimentet
Restriksjoner: Kan ikke kombineres med andre rabatter eller koder
15% rabatt på hele sortimentet
Utløpsdato:
Kupong kode:
ROH15-NOR-21
Handle nå

Betingelser

Sporingsinformasjon

  • Se ‘Vanlige spørsmål
    Pass på at du ikke har programmer installert som blokkerer informasjonskapsler eller annonser (for eksempel ad blockers).
  • Hvis du klikker på andre annonser eller rabattkuponger på ANDRE nettsider enn Fjordkraft Netthandel før du gjør ditt kjøp, vil vi ikke kunne spore ditt kjøp eller gi deg penger tilbake på din strømregning.
  • Mer informasjon om sporing

Informasjon

...
Regler for frakt og forsendelse
leveringstid 1- arbeidsdager.
Betalingsvilkår
Du kan betale med kort (Visa/Mastercard/Maestro), eller Klarna -Faktura.
Returvilkår
Bestillinger fra Rohnisch.com kan returneres uansett årsak innen 30 dager fra leveringsdato. Alle returer fra Norge er gratis er kostnadsfrie. Visse restriksjoner gjelder. Se returpolicy nedenfor. Returbestilling til Rohnisch.com 1. Fyll ut returseddelen som ligger ved bestillingen. Hvis du ikke har mottatt en returseddel, kontakt kundeservice. 2. Fest den utfylte returseddelen godt synlig på pakken slik at den er lett å lese. 3. Følg instruksjonene på returseddelen om hvordan du bestiller henting eller hvor du kan levere inn pakken. Behold den øvre delen av returseddelen som en kvittering på at du har returnert varen. 4. Etter at returen er mottatt, refunderer vi verdien på bestillingen via den opprinnelige betalingsmetoden. NB: Kun produkter som er kjøpt på Rohnisch.com kan returneres via online-returprosessen. Varer som ikke oppfyller dette kravet kan ikke returneres til avsenderen.

Du er i ferd med å gå til en tredjeparts nettsted. Fjordkraft Netthandel har koblinger til tredjepartsforhandleres nettsteder. Fjordkraft eStore er ikke ansvarlig for disse nettstedene, og heller ikke for noen varer, opplysninger eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Bruk av, kjøp på og eventuelle personopplysninger du oppgir på disse nettstedene, vil være underlagt butikkens egne vilkår, som du også bør lese nøye. Merk at hvis du kjøper noe fra denne tredjeparten, godtar du at vi kan videreformidle kjøpsrelatert informasjon som du oppgir som en del av transaksjonen, som vi oppbevarer og bruker i samsvar med vilkår.

Har du en kampanjekode?

Registrer
Registrer den her før du handler.
Takk!
Vi har registrert din rabattkode.

Beklager, noe gikk galt - vi klarte ikke å registrere din kampanjekode. Forsøk igjen, eller gå videre til nettbutikken for å handle.
En Fjordkraft Netthandel kampanjekode er en unik kode utstedt av Fjordkraft som du benytter på Fjordkraft Netthandel. Dette er ikke det samme som en rabattkode eller en tilbudskode, som kommer fra hver enkelt nettbutikk.