Du må deaktivere ad blocker før du handler

For at du skal få se alle tilbudene på denne siden, anbefaler vi at du deaktiverer ad blocker i nettleseren din. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette.

Du får tilbake:

Opptil 4% tilbake

 

Voidu er en offisiell online digital distribusjonsplattform. Alle produktene som er tilgjengelige på nettstedet vårt kommer direkte fra offisielle kilder fra utgivere/utviklere eller offisielle distributører. Våre tjenester og produkter er tilgjengelige døgnet rundt, 365 dager i året. Vi jobber sammen med hundrevis av utgivere for å gi deg en så stor katalog som mulig. Hos Voidu vil du garantert finne et spill som passer deg. Katalogen vår inneholder mer enn 4.000 spill. Voidu er et selskap som følger mottoet: "FOR GAMERS, BY GAMERS" .

Les mer om butikkens vilkår her
Vær oppmerksom på at de aller fleste butikker rapporterer kjøpene til oss uten moms og frakt. Det betyr at du ikke vil få penger tilbake på den delen av kjøpssummen som er moms og frakt.
Shopping

Tilbud

Det finnes ingen aktuelle tilbud

Betingelser

Sporingsinformasjon

  • Se ‘Vanlige spørsmål
    Pass på at du ikke har programmer installert som blokkerer informasjonskapsler eller annonser (for eksempel ad blockers).
  • Hvis du klikker på andre annonser eller rabattkuponger på ANDRE nettsider enn Fjordkraft Netthandel før du gjør ditt kjøp, vil vi ikke kunne spore ditt kjøp eller gi deg penger tilbake på din strømregning.
  • Mer informasjon om sporing

Informasjon

...
Betalingsvilkår
Du kan betale med kort (Visa/Mastercard), eller PayPal.
Returvilkår
Voidu utsteder ikke refusjon for digitale produkter når bestillingen er bekreftet og produktnøkkelen er avslørt. Refusjoner kan imidlertid tilbys i unntakstilfeller hvis kundeservice har bestemt at kundens refusjonsforespørsel er rimelig og forutsatt at alle følgende betingelser er oppfylt: (i) tidspunktet for kundens anmodning om refusjon/kreditt er mindre enn 7 (sju) dager etter at tjenesten er levert. Vær oppmerksom på at disse retningslinjene ikke gjelder hvis spillet skal frigis innen 48 timer eller forhåndsinnlasting begynner; (II) aktiveringsnøkkelen for spillet (inkludert eventuelle bonus-eller beta nøkler) har ikke blitt utlevert til deg via e-post, nettside eller direkte injisert i klienten til en utgiver; (III) Hvis et produkt er kjøpt uten VPN, endre programvare for IP eller brudd på generelle vilkår som er nevnt i avsnitt 4. Hvis du føler at du kvalifiserer for refusjon, vennligst kontakt Voidu kundeservice på support@voidu.com.

Du er i ferd med å gå til en tredjeparts nettsted. Fjordkraft Netthandel har koblinger til tredjepartsforhandleres nettsteder. Fjordkraft eStore er ikke ansvarlig for disse nettstedene, og heller ikke for noen varer, opplysninger eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Bruk av, kjøp på og eventuelle personopplysninger du oppgir på disse nettstedene, vil være underlagt butikkens egne vilkår, som du også bør lese nøye. Merk at hvis du kjøper noe fra denne tredjeparten, godtar du at vi kan videreformidle kjøpsrelatert informasjon som du oppgir som en del av transaksjonen, som vi oppbevarer og bruker i samsvar med vilkår.

Har du en kampanjekode?

Registrer
Registrer den her før du handler.
Takk!
Vi har registrert din rabattkode.

Beklager, noe gikk galt - vi klarte ikke å registrere din kampanjekode. Forsøk igjen, eller gå videre til nettbutikken for å handle.
En Fjordkraft Netthandel kampanjekode er en unik kode utstedt av Fjordkraft som du benytter på Fjordkraft Netthandel. Dette er ikke det samme som en rabattkode eller en tilbudskode, som kommer fra hver enkelt nettbutikk.