Du må deaktivere ad blocker før du handler

For at du skal få se alle tilbudene på denne siden, anbefaler vi at du deaktiverer ad blocker i nettleseren din. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette.

Du får tilbake:

Opptil 8% tilbake

 

Lagerhaus er en interiørkjede som tilbyr praktiske og rimelige produkter med unik design som enkelt fornyer hjemmet. Siden oppstarten i 1996 har mesteparten av sortimentet bestått av egendesignede mønstre og varer. Vårt mål er at du skal bli helt fornøyd med din nyinnkjøpte vare fra Lagerhaus hver gang du handler hos oss .

Les mer om butikkens vilkår her
Vær oppmerksom på at de aller fleste butikker rapporterer kjøpene til oss uten moms og frakt. Det betyr at du ikke vil få penger tilbake på den delen av kjøpssummen som er moms og frakt.
Shopping

Tilbud

Det finnes ingen aktuelle tilbud

Betingelser

Sporingsinformasjon

  • Se ‘Vanlige spørsmål
    Pass på at du ikke har programmer installert som blokkerer informasjonskapsler eller annonser (for eksempel ad blockers).
  • Hvis du klikker på andre annonser eller rabattkuponger på ANDRE nettsider enn Fjordkraft Netthandel før du gjør ditt kjøp, vil vi ikke kunne spore ditt kjøp eller gi deg penger tilbake på din strømregning.
  • Mer informasjon om sporing

Informasjon

...
Regler for frakt og forsendelse
Leveringstid 2-5 arbeidsdager.
Betalingsvilkår
Du kan betale med kort (Visa/Mastercard), Direktebetaling via Klarna, Klarna -Delbetaling eller Klarna -Faktura.
Returvilkår
Vi praktiserer 14 dagers angrerett, som begynner å gjelde fra bestillingen er mottatt. Det er enkelt å foreta en kostnadsfri retur i en av butikkene våre eller sende varene til nettbutikklageret vårt ved hjelp av returseddelen. Du som kunde betaler da returfrakten og har ansvar for varen til den har kommet frem. Vi anbefaler derfor at du sender returen som sporbar pakke. Når vi har tatt imot varene dine, betaler vi tilbake pengene til kontoen din i løpet av 14 dager. Alle returer skal leveres tilbake i sin opprinnelige stand. Skulle du motta en skadd eller feilaktig vare, er det enkelt å levere en reklamasjon i en av butikkene våre eller via vår kundeservice. Returadresse: Lagerhaus Grensen Grensen 8 0159 Oslo.

Du er i ferd med å gå til en tredjeparts nettsted. Fjordkraft Netthandel har koblinger til tredjepartsforhandleres nettsteder. Fjordkraft eStore er ikke ansvarlig for disse nettstedene, og heller ikke for noen varer, opplysninger eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Bruk av, kjøp på og eventuelle personopplysninger du oppgir på disse nettstedene, vil være underlagt butikkens egne vilkår, som du også bør lese nøye. Merk at hvis du kjøper noe fra denne tredjeparten, godtar du at vi kan videreformidle kjøpsrelatert informasjon som du oppgir som en del av transaksjonen, som vi oppbevarer og bruker i samsvar med vilkår.

Har du en kampanjekode?

Registrer
Registrer den her før du handler.
Takk!
Vi har registrert din rabattkode.

Beklager, noe gikk galt - vi klarte ikke å registrere din kampanjekode. Forsøk igjen, eller gå videre til nettbutikken for å handle.
En Fjordkraft Netthandel kampanjekode er en unik kode utstedt av Fjordkraft som du benytter på Fjordkraft Netthandel. Dette er ikke det samme som en rabattkode eller en tilbudskode, som kommer fra hver enkelt nettbutikk.