Du må deaktivere ad blocker før du handler

For at du skal få se alle tilbudene på denne siden, anbefaler vi at du deaktiverer ad blocker i nettleseren din. Klikk her for å lese mer om hvordan du gjør dette.

Du får tilbake:

Opptil 1.6% tilbake

 

Besøk Apple.com for å kjøpe iPad, iPhone, og Mac produkter fra Apple og Apple tilbehør .

Les mer om butikkens vilkår her
Vær oppmerksom på at de aller fleste butikker rapporterer kjøpene til oss uten moms og frakt. Det betyr at du ikke vil få penger tilbake på den delen av kjøpssummen som er moms og frakt.
Shopping

Tilbud

Det finnes ingen aktuelle tilbud

Betingelser

Apple Store selger Apple produkter som iPhone, iPad, Macbook og iMac, i tillegg til det meste du trenger av ekstrautstyr til dine Apple produkter. Du får CashPoints på alle kjøp med unntak av følgende produkter: iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPad (9th generation), Den nye iPad mini, Apple Watch Series 7, Den nye Apple AirTag og AirTag Hermès, Apple Pro Display XDR, AppleCare produkter kjøpt individuelt eller etter at det aktuelle produktet er sendt, Apple Developer Programs, gavekort, fraktkostnader, gaveinnpakning. Du får Cash Back / Points på bestillinger med maks 5 produkter, untatt ved kjøp av iPhone, der du vil få Cash Back /Points på maks 2 kjøpte enheter i løpet av en 30 dagers periode. Merk at du må gjennomføre ditt kjøp via norske Apple Store for å få penger tilbake på dine kjøp

Sporingsinformasjon

  • Se ‘Vanlige spørsmål
    Pass på at du ikke har programmer installert som blokkerer informasjonskapsler eller annonser (for eksempel ad blockers).
  • Hvis du klikker på andre annonser eller rabattkuponger på ANDRE nettsider enn Fjordkraft Netthandel før du gjør ditt kjøp, vil vi ikke kunne spore ditt kjøp eller gi deg penger tilbake på din strømregning.
  • Mer informasjon om sporing

Informasjon

...
Betalingsvilkår
Du kan betale med Kredittkort/bankkort (VISA, MasterCard), Bankoverføring.

Du er i ferd med å gå til en tredjeparts nettsted. Fjordkraft Netthandel har koblinger til tredjepartsforhandleres nettsteder. Fjordkraft eStore er ikke ansvarlig for disse nettstedene, og heller ikke for noen varer, opplysninger eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse. Bruk av, kjøp på og eventuelle personopplysninger du oppgir på disse nettstedene, vil være underlagt butikkens egne vilkår, som du også bør lese nøye. Merk at hvis du kjøper noe fra denne tredjeparten, godtar du at vi kan videreformidle kjøpsrelatert informasjon som du oppgir som en del av transaksjonen, som vi oppbevarer og bruker i samsvar med vilkår.

Har du en kampanjekode?

Registrer
Registrer den her før du handler.
Takk!
Vi har registrert din rabattkode.

Beklager, noe gikk galt - vi klarte ikke å registrere din kampanjekode. Forsøk igjen, eller gå videre til nettbutikken for å handle.
En Fjordkraft Netthandel kampanjekode er en unik kode utstedt av Fjordkraft som du benytter på Fjordkraft Netthandel. Dette er ikke det samme som en rabattkode eller en tilbudskode, som kommer fra hver enkelt nettbutikk.