Hva kan vi hjelpe deg med?

Slik spores ditt kjøp

Vi kan spore de aller fleste kjøpene som gjøres via Netthandel, men det er noen ting som kan hindre at vi plukker opp sporingen. Du kan lese vår 'Sporingsguide' (her) for å få mer informasjon om hva du bør gjøre for å sikre at vi kan spore dine kjøp. Her kan du også lese mer om ulike grunner til at dine kjøp ikke spores.

Sporingsguide

Manglende transaksjoner

Hvis det er mer enn 40 dager siden du gjennomførte ditt kjøp og du fremdeles ikke kan se transaksjonen registrert på Min Netthandel - eller transaksjonen har blitt avvist, kan du se under 'Vanlige spørsmål' eller vår Sporingsguide for eventuelle grunner til dette. Hvis du ikke finner svaret her, kan du fylle ut skjema for manglende transaksjoner.Hvis du ikke finner svaret her, vennligst fyll ut skjema for manglende transaksjoner her for å sende inn en forespørsel til oss.


Du må være logget inn for å bruke dette skjemaet.

Manglende transaksjoner

Sporingsguide

Få mer informasjon om hva du kan gjøre for å sikre at vi kan spore dine kjøp, og se noen av de mest vanlige årsakene til at sporingen ikke virker.

 • Hva er Adblocker?  

  Adblock er et verktøy som hindrer at du får uønsket reklame eller innhold opp i din nettleser når du surfer på nettet. Men adblockere kan også fjerne innhold som du faktisk ønsker å se. Alle butikkene som du får tilgang til gjennom Fjordkraft Netthandel er i prinsippet annonselenker. Disse vil ikke fungere dersom du har valgt å slå på Adblock i nettleseren din. Hvis du har Adblockere på, vil vi ikke kunne spore dine kjøp via Fjordkraft Netthandel og du vil ikke kunne få penger tilbake på Min Netthandel.

 • Hvordan kan jeg sikre at mine kjøp alltid spores?  

  • Pass på at du har cookies/informasjonskapsler aktivert.
  • Pass på at du alltid er logget inn på Fjordkraft Netthandel og at du går direkte til den nettbutikken du ønsker å handle i. Dersom du forlater nettbutikken før du har gjennomført ditt kjøp, og går via for eksempel en Google side før du senere gjør kjøpet ditt i nettbutikken, vil sporingen kuttes og vi vil ikke få informasjon fra butikken om ditt kjøp.
  • Ikke benytt rabattkoder eller kupongkoder som du ikke har funnet på Fjordkraft Netthandel eller i Netthandelvarsleren, da dette kan føre til at kjøpet ditt ikke vil bli godkjent av Fjordkraft Netthandel. På Fjordkraft Netthandel og i toppen av Netthandelvarsleren finner du alltid en oversikt over hvilke tilbud som gjelder i den enkelte nettbutikken.
 • Hvordan sjekker jeg at jeg har cookies/informasjonskaplser aktivert i min nettleser?  

  1. For mer informasjon om hvordan du kan administrere dine informasjonskapsler, se her